x

UBILI SU GA ZBOG MENE! JA SAM KRIVA: Tamara Đurić o surovoj egzekuciji Luke Radulovića!

Lu­ka Ra­du­lo­vić (37), ko­ji je u jav­nos­ti pos­tao po­znat ka­da je u se­p­te­m­bru pro­šle go­di­ne „ben­tli­jem“ pre­sej­kao ko­lo­nu pred­sjed­ni­ka Sr­bi­je Ale­k­san­dra Vu­či­ća na Topčideru, ubi­jen je u če­tvr­ti Sa­va­ma­la ka­da je na nje­ga ne­po­zna­ti na­pa­dač pu­cao iz pi­što­lja i po­go­dio ga u gru­di.

Ubi­stvo se do­go­di­lo u klu­bu „Ispod mos­ta“ u srije­du u 1.30 po­slije po­no­ći, u Cr­no­go­r­skoj uli­ci ispod Bran­ko­vog mos­ta. Pre­ma ne­zva­ni­č­nim in­fo­r­ma­ci­ja­ma, su­m­nja se da je mo­tiv ubi­stva sva­đa zbog pro­da­je na­r­ko­ti­ka, ali to tek tre­ba da bu­de utvr­đe­no istra­gom. Ina­če, Ra­du­lo­vić je pro­šle go­di­ne uha­p­šen zbog di­lo­va­nja dro­ge, a me­di­ji su pi­sa­li da je uglav­nom ra­dio kao obez­bje­đe­nje po no­ć­nim klu­bo­vi­ma.

Za­sad se zna da je u klu­bu bi­la or­ga­ni­zo­va­na pri­vat­na žu­r­ka, a da je Ra­du­lo­vić u to­ku ve­če­ri do­šao s pri­ja­te­ljem.


- Pa­r­ki­rao je svoj „me­r­ce­des“ i ušao u lo­kal u ko­me je bi­lo oko 50 gos­ti­ju. Sjeo je za šank s gru­pom pri­ja­te­lja. Ne­du­go po­slije to­ga, na­pa­dač, za ko­ga se još ne zna da li je na­k­na­d­no do­šao ili je već bio unu­tra, pri­šao je i pu­cao je u Ra­du­lo­vi­ća. Ubi­ca je od­mah istr­čao i na­j­vje­ro­vat­ni­je po­bje­gao ko­li­ma u ko­ji­ma ga je če­kao sau­če­snik, a u klu­bu je na­sta­la op­šta pa­ni­ka i vris­ka. Ra­du­lo­vi­ću je me­tak na­j­vje­ro­vat­ni­je po­go­dio ar­te­ri­ju i pra­k­ti­č­no je na­smrt iskr­va­rio. On je još bio da­vao zna­ke ži­vo­ta ka­da je pre­ba­čen u Ur­gen­t­ni cen­tar, ali su lje­ka­ri ubr­zo ko­n­sta­to­va­li smrt - re­kao je za Ku­rir izvor iz istra­ge.

Pre­ma sa­zna­nji­ma Ku­ri­ra, za sto­lom sa Ra­du­lo­vi­ćem u tre­nu­t­ku ka­da je ubi­jen sje­dila je bi­v­ša uče­sni­ca „Fa­r­me“ i star­le­ta Ta­ma­ra Đu­rić. Ia­ko je bi­la pot­pu­no ra­stro­je­na, Đu­ri­će­va je ukra­t­ko ispri­ča­la šta se do­go­di­lo.

- Kri­va sam, kri­va sam... Zbog me­ne je mr­tav, ja sam ga zva­la da do­đe - kroz su­ze nam je ispri­ča­la Đu­ri­će­va, ko­ja je sa Ra­du­lo­vi­ćem go­di­na­ma bi­la pri­ja­te­lj.


Ona je opi­sa­la sam tre­nu­tak ubi­stva.

- Sta­ja­li smo svi za­jed­no za šan­kom, bi­le su tu mo­je pri­ja­te­lji­ce. Okre­nu­la sam se na se­ku­nd i on je pao! Svi smo po­če­li da vri­šti­mo - re­kla nam je star­le­ta.

Ona je ju­če uju­tru bi­la u po­li­ci­ji ka­ko bi po­ku­ša­la da pre­po­zna ubi­cu, jer je ne­ko­li­ko oso­ba pri­ve­de­no.

- Ni­smo mo­gli da ga iden­ti­fi­ku­je­mo. Ni­sam vi­dje­la ko ga je ubio. Bi­lo je mra­č­no i bi­la je gu­žva. Ni­ko ga ni­je vi­dio - je­dva je izu­sti­la star­le­ta.

Ina­če, za Ra­du­lo­vi­ćem je bi­la ra­spi­sa­na po­tje­r­ni­ca u Au­stri­ji zbog po­ku­ša­ja ubi­stva jed­nog Ru­mu­na u dis­ko­te­ci u Be­ču u mar­tu ove go­di­ne. Lu­ka je imao bra­ta bli­za­n­ca, a nje­gov brat od stri­ca De­nis prije ne­ko­li­ko go­di­na je na­đen mr­tav na Adi Ci­ga­n­li­ji pod ne­ra­zja­šnje­nim oko­l­nos­ti­ma.



(Kurir)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.