x

Ubrzo nakon Veljkovog skandala: Oglasila se Ceca i poslala moćnu poruku!

Novopečeni tata Veljko Ražantović juče je, u popodnevnim časovima bio uvučen u incident u Titelu, ispred kuće u kojoj trenutno boravi sa svojom suprugom Bogdanom i njihovom nedavno rođenom bebeom.

Prema riječima Veljkovog advokata, Radomira Munižabe, Veljko je opomenuo momke koji su ispred kuće pravili buku, a potom je došlo do sukoba.

- To je bila grupa ljudi, lokalni momci iz Titela. Došli su ispred porodičnog doma gdje stanuju Veljko i Bogdana, sa bebom Željkom. Oni su galamili, puštali muziku iz auta, bili su u vidno alkoholisanom stanju. Veljko je došao kako bi vidio šta se dešava, što je dosta njih potvrdilo, zamolio ih je ljudski da se pomjere i ne galame jer nekoliko metara dalje spava beba. U nekoliko navrata je zamolio da se udalje. Krenuli su na njega, da ga napadaju. "Šta ti nama govoriš šta da radimo ispred tvoje kapije...". On je napadnut ispred svoje kuće!!! Nije uhapšen Veljko, nije priveden. Otišao je u policijsku stanicu, ne kao osumljičeni već da da izjavu u svojstvu građanina. Htio je da zaštiti mir i spokoj porodice - izjavio je ovim povodom advokat Veljka Ražnatovića, Radomir Munižaba.


Za to vrijeme, Veljkova majka, folk zvijezda Ceca Ražnatović, u svojoj vili posvetila se vježbanju, nesvjesna šta se događa u Titelu.

Ona je na svom Instagram profilu objavila video na kojem se vidi kako trenira, uz moćnu poruku: "Akcija!" Podsjetimo, Ceca je nedavno ispričala da se u posljednje vrijeme posvetila zdravijem načinu života.

.

.

.

.

.

.


Izvor: Srbija Danas

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.