x

Učesnici rijalitija mogu da zaborave na "akcije" u kupatilu: Nova pravila uzdrmala zaljubljene zadrugare, Aleksandra jedina likuje!

Veliki šef obavijestio je zadrugare da će im uskratiti postavljanje čaršafa u toaletu. Naime, oni su pravili improvizovane kabine kako bi imali intimne odnose, a sada mogu da zaborave na to.

 Međutim, s obzirom da u Imaginarijumu parovi redovno upražnjavaju ovakav vid aktivnosti, ovo pravilo poljuljalo im je tlo pod nogama.

- Zadrugari, podsjetićemo vas kako je došlo do kamera u kupatilu. Većina vas nije željela da poštuje pravilo koje je govorilo o tome da niko više od jedne osobe tamo ne može da boravi. Na osnovu vaših glasova ste vi odlučili da vam ne smeta to što ćemo moći da vas snimamo u toaletu. Par mjeseci nakon toga, baš oni koji su riješili da se postave kamere počeli su da kače čaršave u tuš kabinu. S obzirom na to da je ovo prešlo u naviku, donijeli smo sljedeću odluku. Kačenje čaršafa u tuš kabinu je zabranjeno. Neophodno je da nosite i bubicu - pisalo je u pismu Velikog šefa.


Marko i Luna, David i Ana najviše su se iznenadili, ali i uznemirili ovom odlukom, dok je jedina Aleksandra likovala zadovoljna što će im se.s biti na neki način uskraćen tokom boravka, makar što se tiče skrivenih mjesta. 

Pored Ane i Davida tuš kabina je najčešće mjesto za tuš kabinu bila i Luni i Marku, a šuškalo se da su Suzana i Miki također bili aktivni po tom pitanju. 

.

.

.

.

.

.

.

.

(Kurir)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.