x

Učesnik ZMBT-a i Zvezda Granda: Nebojša Pajić snimio prvi singl

Nebojša Pajić uskoro će publiku obradovati pjesmom “Odlazim”. Pjevač koji je rođen u Vlasenici iskoristio je pauzu od nastupa, nastalu zbog pandemije koronavirusa i snimio svoj prvi singl.

Domaćoj, ali i publici u regionu poznat je kao učesnik 4. sezone muzičkog takmičenja "Zvijezda možeš biti ti" u kome je stigao do polufinala, i takmičar u "Zvezdama Granda", gdje je takođe imao zapažen nastup i pobrao odlične kritike članova žirija.

- Riječ je o pjesmi "Odlazim", koju je na tekst Dalibora Stankića Dače komponovao upravo Nebojša, dok je za aranžman bio zadužen beogradski muzičar i producent Bane Yeti. Zanimljivo je da je pjesma nastala još prije 15 godina, dok smo Dača i ja nastupali skupa. Tada je snimljena u akustičnoj verziji, a pozitivni komentari nisu prestajali ni do danas, tako da sam odlučio da konačno uradim u novom aranžmanu i snimim i spot - kaže Nebojša Pajić.


Za videozapis je bio zadužen "Invenio films" i sve je snimljeno na čarobnim lokacijama Planinskog kampa "Jazavčije rupe" nadomak Han Pijeska. Nebojšina partnerka u spotu je njegova sugrađanka Vesna Filipić, koja se odlično snašla u ulozi voljene i ostavljene žene, dočaravši emociju ljubavi i ljubomore u igranim scenama koje dominiraju spotom.

U iščekivanju premijere spota, ali i nastupa Nebojša koristi vrijeme za probe sa bendom, te online koncerte koji su i te kako propraćeni na YouTubeu i društvenim mrežama. Na repertoaru su uglavnom pop-rock pjesme, što je i omiljeni žanr ovog svestranog muzičara.


(bijeljina.org)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.