x

HTIO DA JE OSTAVI POSLIJE ŠEST MJESECI VEZE

Ucjenjivala me je, tražila je da spavam s njom: Milan Popović u emisiji uživo progovorio o Severini, iznio šok detalje!

Biznismen Milan Popović, poznat i kao kralj bakra, ispričao je detalje veze sa hrvatskoj pjevačicom Severinom Vučković, i o njihovoj turbulentnoj vezi i početku sukoba s njom.

"Riješio sam da se razvedem od Severine poslije šest mjeseci, i kada sam riješio da se rastanemo, baš tada je rekla da je u drugom stanju. Odlučio sam da moram da ostanem s njom jer nisam htio da prekine trudnoću, protiv toga sam, ali sam za sebe u glavi odredio da moramo da budemo partneri u roditeljstvu, ali bilo koja druga emotivna veza, bar s moje strane nije mogla da bude", pričao je Popović.


"Dok je Severina bila u drugom stanju, mi smo se viđali, družili, finansirao trudnoću, jer je od mene traženo da kompenzujem sve troškove koje je ona imala jer ona nije mogla da radi dok je bila u drugom stanju.

"Nikada nismo živjeli zajedno, viđali smo vikendima, poslije tri mjeseca su krenule svađe. Ja bih odlazio prije nego što svađa i počne nije bilo više prijatno biti u toj vezi. Nije bilo prijatno u toj vezi. U tih nekoliko puta je Severina ostala u drugom stanju", ispričao je Popović.


"Cijelu trudnoću sam održavao, bukvalno sam joj nosio doručak, bio sam tamo prisutan i htio sam da sa Severinom budem partner u roditeljstvu. A onda su počele ucjene ako ne budem intiman s njom, da spavam s njom, da će mi ona da brani da budem roditelj, da će me neki ljudi posjetiti, neki zaštitari", ispričao je Popović u Novom jutru.


"U junu 2013. imali smo situaciju, kada sam joj rekao da ova veza nije sjajna i tu je Severina histerisala, bili smo na Kipru. Poslije tri nedjelje, predložio sam joj roditeljski planu. U Dubrovniku smo se potom sreli i ona je rekla da ima milion eura kredita, i ja sam htio da joj vratim taj kredit, i da nastavim da plaćam 10.000 eura alimentacije. ", ispiričao je kralj bakra, pa je dodao da je da se osjeća prevarenim kada je riječ o Severini.

"Ja sam se zaljubio u osobu koja je glumila. I dalje se osjećam prevarenim emotivno, kao neki njen finansijski projekat", ispričao je kako se osjećao, pa dodao da muškarci nisu tako osvetoljubivi kao žene.

.

.

.

.

.

Izvor: Kurir 

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.