x

sprema se svadba

Udaje se Mia Borisavljević: Godinama živi sa kolegom, imaju dvoje djece, sada otkrila sve detalje!

Poznati estradni par, pjevači Mia Borisavljević i Bojan Boki Grujić, godinama su već na meti šaljivih kritika porodice, prijatelja i kolega jer još uvijek, iako imaju dvoje djece, nisu zvanično stali na "ludi kamen", ali i to će se vrlo brzo promijeniti.

Naime, Mia i Boki uveliko organizuju svadbu na kojoj će, poslije mnogo godina ljubavi i zajedničkog života, položiti bračne zavjete kako u opštini, tako i u crkvi. Adekvatan prostor, hrana, dekoracija i muzika - samo su neke od stvari kojima se trenutno bave, a Mia je bila vidno iznenađena kada smo je pozvali i predočili joj naša saznanja.


- Otkud znate? (smijeh). Ne znamo još ništa definitivno, ništa nam crkva nije potvrdila zbog Petrovskog posta. Ništa nije konačno niti potvrđeno što se tiče datuma, treba i građansko vjenčanje da zakažemo, a to ćemo čim nađemo odgovarajući prostor. Rano je sve, u organizaciji smo svega trenutno, to će biti i vjenčanje, i krštenje mlađe kćerke, i njen prvi rođendan, sve u jednom. To bio sve trebalo da se desi do 10. jula - objašnjava Mia, koju smo pitali da li je uzbuđena što se udaje.


- Iskreno, nemam neki utisak da se udajem, mi smo godinama već zajedno, živimo i funkcionišemo kao porodica, ništa se specijalno neće promijeniti. Više imam utisak kao da ćemo napraviti neku dobru žurku, za oko stotinu ljudi - priznaje pjevačica, koja će, po svemu sudeći, na svoje prezime dodati muževljevo.


- Kada je riječ o vjenčanici, nisam još to definisala, ne znam šta ću obući - možda ću vjenčanicu, a možda i neku opušteniju varijantu. A što se prezimena tiče, ili ću dodati Bojanovo ili oduzeti svoje, vidjećemo još, da ne bude da se samo ja u porodici prezivam drugačije (smijeh) - ljubazno je rekla pjevačica.

.

.

.

.

.

.

.

Izvor: Pink.rs

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.