x

"Udala sam se za jako teškog paćenika": Kija brutalno pričala o Slobi

- Ja imam svoju imperiju, tako da mi je bilo lako da se rastanem - rekla je Kristina.

Kristina Kija Kockar gostovala je u emisiji "Magazin In", u kojoj je pričala i o bivšem mužu Slobi Radanoviću. Ona nije štedila svog bivšeg supruga.

- Ja imam svoju imperiju, tako da mi je bilo lako da se rastanem. Štaviše, meni je dugovao pare i još neke stvari mi još uvijek duguje - rekla je Kija i nastavila:

- Udala sam se za idiota... Ja sad na to gledam više kao na neku vezu, eto, koja je bila. Iz svega sam izvukla samo slomljeno srce i to je to, sve ostalo me ne zanima, da ja čuvam muža... On treba sam da se čuva! Ne bih nikom prijetila, nisam nikada prijetila ljubavnicama, niti bih to radila, niti ima vajde. Jednostavno, loš izbor - udala sam se za jako teškog paćenika, to je loš izbor i to je to. Iz ove perspektive, nije on mene prevario, on je prevario samog sebe - navela je Kija i nastavlja:

- Na stranu taj idiot, sa kojim sam imala posla, ja u mom braku, ne mogu da griješim dušu, nisam imala ograničenja nikakva, niti je on imao. Vidjela sam da su prevarene i žene koje su i te kako požrtvovane, kod kuće su, sve, pa onda on juri vrcave, a imate muškarce koji su oženjeni tim vrcavim ženama koje su dominantne, a onda juri negdje da se dokaže jer ima komplekse od te žene - navela je ona.

.


(Telegraf)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.