x

težak trenutak

Udovica Mime neutješna poslije velikog gubitka: Jeca na sav glas na sahrani Tozovca i ljubi sanduk!

Udovica Emilija Mima slomljena je od bola zbog smrti supruga Predraga Živkovića Tozovca, a na sahrani je u jednom trenutku pala na sanduk i ljubila ga.

Ona je nosila crnu tokicu sa mrežom na glavi, a podrška su joj bile kćerka i unuka koje su joj sve vrijeme bile uz nju. Emilija je u jednom trenutku ljubila sanduk gdje počiva Tozovac i lila suze. Potresna scena na Novom groblju mnoge je rastužila s obzirom na to da svi znaju koliko su se Tozovac i Mima voljeli.


Imun nije ostao ni Era Ojdanić kog je slomio govor koleginice Merime Njegomir, pa je i on pao na sanduk i počeo da plače.

Podsjetimo, Tozovac je umro od posljedica korona virusa u 85. godini. Slavni pjevač i Mima riješili su da potpišu čuveni papir nakon 40 godina ljubavi i zajedničkog života krajem 2020. godine. 


- Moja žena, smijem da kažem moja žena i sa pravom kažem žena zato što je prava žena i zato što sam sa njom bezmalo proveo pola života. Ona je veoma strpljiva, ona je dobra majka, dobar drug, ima i unuku, pa je i dobra bakica. Ali prije svega, meni je bila baš prijatelj i potpora u životu. Ja sam Vodolija, a ona ne može sama. Jednom sam sanjao da je umrla. Pa sam joj rekao, grleći njen sanduk, kukajući na glas u snu: “Zašto me ostavi, s kim ja sad da živim”. Pazite, to je najiskrenija rečenica koju u snu čovjek kaže. Tako da sam joj tad najljepšu ljubavnu pjesmu rekao - ispričao je Tozovac tada.

.

.

.

.

.

.


Izvor: Kurir

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.