x

Nadležni su brzo odreagovali

Uhapšen progonitelj Anastasije Ražnatović, prijetio joj i kidnapovanjem: Pjevačica istraumirana!

Pjevačica Anastasija Ražnatović je doživjela veliki stres i neprijatnost pošto je na jednoj gala proslavi iza sebe vidjela muškarca koji ju je mjesecima uhodio, pa joj i prijetio kidnapovanjem.

Pjevačici nimalo nije bilo svejedno, što je i istakla u "Ceca šouu", u okviru kog je prikazano i kako je nepoznata osoba brzom reakcijom policije uhapšena.

- Tek me je stvarno stigao strah kada sam ga vidjela na proslavi. Shvatila sam da situacija nije nimalo naivna i da je čovjek veoma opasan i opsjednut. On ne preza ni od čega. Kada sam shvatila da je iza mene vidjela sam da situacija nije naivna i nisam znala šta hoće da mi uradi - pričala je Anastasija.


Jedan njen prijatelj bio je taj koji je obavijestio nadležne o drami:

- Drugaricu progoni manijak već neko vrijeme. Pojavljuje se svuda gdje se ona nađe. Cijeli slučaj je prijavila, međutim on i dalje nastavlja da je proganja - bile su njegove riječi.


- Shvatila sam da je situacija ozbiljna kada sam počela da dobijam prijetnje i eksplicitne snimke tog čovjeka. Počeo je da dolazi ispred moje kuće, da mi šalje slike da je ispred moje kuće. U svojim porukama je navodio da bi me kidnapovao, plašila sam se da će mi nauditi - žalila se ona, koja ranije nikad ništa slično nije doživjela.

- Znam da nije normalan i znam šta mi šalje. Je l' moguće da se ovo dešava, oni njega privode... Ovo u životu nisam doživjela - prokomentarisala je pošto je vidjela da ga odvode.

.

.

.

.

.

Izvor: Telegraf.rs

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.