x

u problemu sa zakonom

Uhapšeni sin Ace Bulića je nekada bio u ljubavi sa kćerkom poznatog pjevača!

Aleksandar Jusa Bulić (24), sin biznismena Dragana Ace Bulića, koji je priveden sa tjelohraniteljima u Ustaničkoj ulici zbog prijave da su pokušali da otmu čovjeka, u javnosti je inače poznat i po vezi sa kćerkom poznatog folkera.

Aleksandar je, kako se prije dvije godine pisalo, bio u vezi sa Helenom Topalović, kćerkom pjevača Milana Topalovića Topalka.

Izvor blizak pjevačevoj kćerki tada je otkrio da su Helena i Aleksandar bili nekoliko mjeseci zajedno, ludo su se voljeli, ali su ipak shvatili da nisu jedno za drugo. Po svemu sudeći, oboje su našli mirnu luku kraj drugih partnera i odlično im ide. Topalovićeva se udala za bivšeg muža voditeljke Jelene Dimitrijević, dok je Bulić za svoju životnu saputnicu izabrao djevojku koja nije dio javnog svijeta, a s kojom je prije dvije godine dobio i sina.


I dok je istog dana objavljeno da je Helena u drugom stanju, o Bulićevom sinu vijesti nisu tako dobre, te se saznalo da je mlađi Bulić uhapšen.

On je, kako je pisao Kurir, priveden zbog prijave da je bio u automobilu marke "BMW" koji je zaustavljen u Ustaničkoj ulici, a u kojem su bile osobe koje su prethodno prijetile muškarcu na Autokomandi da će ga oteti.


O ovom incidentu se oglasio i Aca Bulić koji je potvrdio da je do konflikta došlo.

- Čuo sam da je bilo u saobraćaju u gradu, u gužvi nekog verbalnog konflikta, (prim. aut. Aleksandar) trenutno je u stanici Voždovac. Uvjeren sam da nadležni organi rade svoj posao valjano, znam da je dobar i pametan dečko i ima odgovornost. Ako ikad napravi nešto što ne valja odgovaraće kao i svi ostali građani. Kad budem imao više informacija, na raspolaganju sam vam. Hvala na razumijevanju - izjavio je Aca.

.

.

.

Izvor: Republika.rs

KOMENTARI
1

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.


Bila sam povrijeđena i slomljena kada se prije 7 mjeseci dogodio veliki problem u mom braku, između mene i mog muža. toliko strašno da je iznio slučaj na sudu radi razvoda. rekao je da više nikada ne želi biti sa mnom i da me više ne voli. Pa se spakirao iz kuće i natjerao mene i moju djecu da prođemo kroz mnogo boli. Pokušao sam sve moguće načine da ga vratim, nakon mnogo moljakanja, ali sve bezuspješno. I potvrdio je da je donio odluku i da me više nikada ne želi vidjeti. I tako sam jedne večeri, vraćajući se s posla, srela svoju staru prijateljicu koja je tražila mog muža. Dakle, objasnila sam mu sve stvari, a on mi je rekao da je jedini način da vratim muža da odem kod čarobnjaka radi čarolije, jer je i njemu stvarno djelovala. Tako da nikad nisam vjerovao u magiju, ali nisam imao izbora nego poslušati njegov savjet. Zatim mi je dao adresu e-pošte čarača kojeg je posjetio. ([email protected]) I tako sam sljedećeg jutra poslala mail na adresu koju mi je dao, a čarobnjak me uvjerio da ću za tri dana dobiti muža. Kakva nevjerojatna izjava!! Nikad nisam vjerovao, pa je on razgovarao sa mnom i rekao mi sve što trebam učiniti. Onda me dva dana, tako iznenađujuće, nazvao moj muž koji me nije nazvao zadnjih 7 mjeseci da mi javi da se vraća. Tako nevjerojatna!! Tako se vratio isti dan, s puno ljubavi i radosti, i ispričao se za svoju grešku i za bol koju je nanio meni i mojoj djeci. Tada je od tog dana naša veza postala jača nego prije, uz pomoć kotača. Stoga ću vam savjetovati, ako imate problema, obratite se DR APATI, možete ga dobiti i na gmail: ([email protected]) ili putem whatsappa ili vibera na: (+66 81 302 8552).