x

"NIKO GA NIJE DRŽAO"

Uhvatio ga je za nogu i svukao sa pontona: Otac dječaka koji se utopio na Adi Ciganliji otkrio šta su pokazale nadzorne kamere!

Dječak (16), jedan od dvojice maturanata koji su se utopili na Adi Ciganliji u Beogradu, nastradao je spašavajući prijatelja. Nastradao je i drug za kojim je on skočio, s kojim se družio još iz osnovne škole.

Velika tragedija desila se kada su dva dječaka bila na Adi proslavljajući kraj školske godine. Djeca iz osmog razreda su sa pontona na dijelu gdje je zabranjeno plivanje i gdje pristaju veslači i kajakaši blizu vodoskoka na Adi, poskakala u jezero. Na tom mjestu je dubina pet metara i velika je trava.


Otac jedne od žrtava ispričao je šta pokazuju nadzorne kamere i šta se dešavalo u trenucima ove tragedije.


- Na snimku sa nadzorne kamere se vidi da mu on pruža nogu, dok svi ostali beže. Niko ga nije držao, niti pokušao da mu pomogne. Da ga je bar neko od te brojne djece uhvatio za ruke, ili ispod pazuha, da su napravili lanac, mogli su da izvuku i spasu i drugog dječaka, koji se davio. Oni su svi pobjegli, samo je moj sin ostao da pomogne, a dijete koje se davilo, uhvatilo ga je za nogu i svuklo sa pontona - rekao je otac nastradalog dječaka.

.

.

.

.

Izvor: Novosti.rs

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.