x

prokletstvo tv emisije

Ukleta Kuća od srca: Ekipa popularnog serijala doživjela udes u kom je poginula organizatorka! Druga teška nesreća ove produkcije!

Jasmina Mihajlović (47), organizatorka televizijske emisije „Kuća od srca“, poginula je u saobraćajnoj nesreći u selu Lađevci kod Kraljeva kada se kombi u kome se nalazila sudario sa kamionom „skanija“.

Nesreća se, kako saznajemo, dogodila oko 11 časova, a teško je povrijeđen i vozač kombija Zoran S.

- Kombi „fijat“ u kome su se nalazili Zoran i Jasmina, inače organizatorka rijalitija „Kuća od srca“, pokušavao je da se uključi na glavni put sa sporednog, seoskog puta. Međutim, na njih je naletio kamion „skanija“ prokupačkih registracija, koji ih je udario svom silinom i odbacio na ogradu - priča izvor Kurira iz istrage.

- Vozilo u kome su bili Zoran i Jasmina isprevrtalo se i zakucalo u žičanu ogradu seoskog terena za fudbal, a da bi povrijeđene izvukli, vatrogasci su isjekli lim - dodaje naš sagovornik.


Kako kaže, scena na mjestu udesa bila je jeziva.

- Kamionet je do neprepoznatljivosti smrskan i iskrivljen, iz njega su poispadale stvari vozača i Jasmine, koja je bila putnik. Nesrećni ljudi su hitno prebačeni u bolnicu, a Jasmina, koja je stigla živa, poslije nekoliko sati borbe za život je preminula - navodi naš izvor.

Televizijska ekipa je u selu Lađevci pomagala obnovu kuće porodice Đurović, koja živi u izuzetno teškim uslovima.


- Riječ je o samohranoj majci koja je bolesna, a koja sama, poslije smrti supruga, živi sa dvojicom sinova, od kojih je jedan takođe teško obolio. Učiteljica dječaka je prijavila porodicu za obnovu, pa je ekipa došla da im pomogne. Udes se dogodio kada su Jasmina i Zoran krenuli po materijal za kuću - priča sagovornik Kurira.

Da podsjetimo, ovo nije prva nesreća koja se dogodila tokom snimanja emisije „Kuća od srca“. Prije skoro tri godine u Kovinu u udesu je teško povrijeđena voditeljka Sandra Denda, koja je bila dio televizijske ekipe.


- Sandra Denda je bila u kolima sa koleginicom koja je vozila, a sa njima je bio i mladić čiju kuću je ekipa obnavljala. Oni su, pod nerazjašnjenim okolnostima, upali u kanal dubok tri metra, a voditeljka se mjesecima oporavljala od teških povreda - priča naš sagovornik.

Kako izvor navodi, stradala Jasmina upravo je iz Kovina, u kome se teška nesreća u kojoj je Denda povrijeđena dogodila.

Nevjerovatna koincidencija je da je Jasmina iz istog grada u kome se desila prva nesreća tokom snimanja ove popularne televizijske emisije.


Televizijski projekat „Kuća od srca“ ima za cilj zbrinjavanje najugroženijih porodica u Srbiji, a kako kažu mještani Lađevaca, Jasmina je mjesecima, otkako je u Lađevcima, tražila način da što prije pomogne porodici Đurović.

- Organizatorka Jasmina bila je izuzetno posvećena poslu, te je često i na Fejsbuku tražila pomoć različitih majstora i zanatlija koji bi bili voljni da učestvuju u izgradnji i renoviranju doma porodice Đurović - pričaju mještani. 

.

.

.

Izvor: Kurir 

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.