x

Ukleto selo: Mladoženja koji se objesio uoči svadbe iz istog je mjesta u kojem se nedavno dogodila užasna tragedija!

Selo Negosavlja u opštini Medveđa postaje ukleto mjesto, zbog tragedija koje se dešavaju. Goran S. iz ovog mjesta objesio se u ponedjeljak u tuš kabini hotelske sobe koju je iznajmio sa svojom vjerenicom sa kojom je uskoro trebalo da se vjenča. Nesretni mladić je prije samoub.stva u rodnom selu proveo nekoliko dana.

Prije malo više od godinu dana, u februaru 2019. godine mještane ovog sela zadesila je nezapamćena tragedija, kada je dvanaestogodišnji dječak izvršio samoub.stvo u porodičnoj kući tako što je očevim pištoljem pucao sebi u usta. Dječak je ostavio i oproštajno pismo. Mještani Negosavlja su u potpunom šoku poslije ovih tragedija.

Goran S. (39) je samo nekoliko sati nakon što je zaprosio djevojku, u ponedjeljak uveče izvršio samoub.stvo u sobu jednog leskovačkog hotela u kom su trebali da odmore na putu za Beograd gdje je radio.


- Na recepciji se prijavio u ponedjeljak uveče sa ličnom kartom i u sobu je ušao s mladom ženskom osobom. Šta se među njima dešavalo, mi to ne znamo. Došla je policija, kao i Hitna pomoć, koja je konstatovala smrt - priča jedan od zaposlenih u hotelu.

Prema priči komšija, Goran je s budućom suprugom došao u petak u rodno Negoslavlje.


- Mladenci su s njegovim roditeljima kupili snajki bijelo zlato, nakit i sve što treba za vjeridbu. Bili su presretni, tako su i djelovali. U ponedjeljak uveče trebalo je da se vrate u Beograd. Krenuli su iz sela, ali zašto su svratili u hotel, to sad nikom nije jasno. Možda je Goran bio umoran ili je sve isplanirao. Kada su se smjestili u sobu, oko 22.45 poslao je vjerenicu do kola da uzme neke stvari. Kada je ona izašla, prvo je, navodno, pokušao kaišem od pantalona da se objesi o luster, pa on nije izdržao, potom je otišao u kupatilo i tu se objesio - priča jedna od komšinica i dodaje:


- Tijelo je našla vjerenica. Očajna je, ne zna šta je razlog. Sve su isplanirali, bili su sretni.. Goran, inače, već deset godina radi u Beogradu. Pričao nam je da je preduzimač i da nema ulice u Beogradu u kojoj nije podigao neku zgradu. Vjerenica mu je takođe iz Beograda - priča komšinica.

Ona dodaje da nije tačna informacija da se Goran posvađao s roditeljima.


- Tog dana su sve isplanirali, datum za vjeridbu, sve kupili... Trebalo je da naprave vjeridbu u restoranu u Medveđi uskoro, nisam sigurna da su tačan datum odredili. Naravno, i svadba je bila u planu. Krenuli su u Beograd zbog posla, roditelji se pozdravili s njima, sve je bilo kako treba. Eno ga mučeni otac kuka na sav glas da može da vrati vrijeme. Kaže: „Da sam znao, sinko, šta planiraš, pa da te zaključam u kuću da te nigjde ne pustim.“ Majka ga doziva i pita: „Zašto nam to uradi, sine?“ - priča sagovornica.

.

.

.


Izvor: Kurir

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.