x

Umalo se srušila na sceni, glas joj drhtao, niz lice joj se slivao znoj, a onda je žiri saznao za smrtni slučaj u njenoj porodici!

Kada se 17-godišnja Kristina Malićević pojavila na sceni "Zvezde Granda" i počela da pjeva, žiri je odmah primijetio da nešto nije u redu sa djevojkom iz Knjaževca.

Djevojci je sve vrijeme drhtao glas, niz čelo su joj se slivale graške znoja i djelovalo je kao da će se onesvijestiti.

Kristina se izborila da nastup završi do kraja i od žirija je dobila pet glasova, te je direktno prošla u sljedeći krug takmičenja. Nakon što joj je Ana Bekuta koja je inače Kristinin mentor, čestitala, pjevačica je otkrila i da je djevojčici preminula baka za koju je jako vezana, te da od toga nije prošlo čak ni 40 dana.


Marija Šerifović je potom objasnila da Kristina nije zaslužila toliko glasova, ali s obzirom na cijelu situaciju, riješili su da joj pruže podršku, te da u sljedećem krugu mora mnogo više da se potrudi.


- Tako je. Bila je za tri glasa, ali šta je - tu je - bila je iskrena Marija Šerifović.


- Ja moram da vam kažem da je ona željela da odustane od večerašnjeg pojavljivanja i takmičenja uopšte. Naime, nema ni 40 dana kako joj je preminula baka za koju je bila veoma vezana - objasnila je Ana Bekuta, koja je njen mentor u trenutno aktuelnoj sezoni.


Kristina je jedva zadržala suze, ali se zahvalila svima koji su je podržali.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

(Telegraf.rs)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.