x

Umio je da bude fin i kulturan kad sam mu trebala: Sandra Afrika konačno progovorila o svađi sa Miletom Kitićem!

Pjevačica Sandra Afrika na početku svoje karijere sarađivala je s Miletom Kitićem prativši ga na njegovim nastupima kako u našoj zemlji, tako i u inostranstvu.

Iako su bili prepoznatljivi tandem, njih dvoje su naglo prekinuli saradnju, a spekulisalo se i da su bili u nekoj vrsti emotivne veze, što su oboje demantovali.

Pjevačica je sada, poslije toliko godina, riješila da progovori na temu raskida saradnje s Kitićem i razriješila mnoge sumnje, pa između ostalog i to da ju je Marta Savić svojevremeno čupala za nadogradnju.

- Nije istina. Niko nikog nije čupao. Jednostavno, putevi su nam se razišli. Ja sam radila sa njim i u nekom periodu sam snimila svoju pjesmu i prosto otišla iz te priče. Počela sam da gradim nešto svoje. Ništa od toga nije istina. Niko nikom nije prijetio, niti ona meni, niti sam ja nekome. Ja sam samo bila uvrijeđena na tom početku kad on meni nije pomogao u tome nekom smislu.


- Meni nije trebala finansijska pomoć, niti ništa tome slično, nego prosto da me najavi kod Marine (Tucaković prim. aut.), pošto je ona meni pisala pjesmu "Afrika", a oni su bili super tada, da me najavi samo, da je zove i da kaže da ću ja da dođem i da želim pjesmu. Prosto je lakše. To je pet minuta razgovora i sto dinara kredita, ali to nisam dobila, tako da sam se jedino na to naljutila, jer ja kad sam mu trebala, i te kako je umio da bude fin i kulturan i da zove moju mamu jer sam ja bila maloljetna za pasoš da se završi što prije i za svašta nešto, tako da me je to malo uvrijedilo, ali nije bilo nikakve svađe - rekla je pjevačica, a onda je otkrila i kako bi se ponijela prema njemu kada bi ga ponovo srela:

- Kad bih ga srela samo bih mu rekla "ćao", kao što mu kažem na aerodromu kad ga sretnem - zaključila je Afrika.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

(Espreso.rs/ Srbija Showbiz)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.