x

Umjesto da joj se zahvale, Karleušu napali da zavodi maloljetnike: Pjevačica održala lekciju roditeljima!

Kada je pop divi Jeleni Karleuši maloljetni dječak poslao poruku u kojoj navodi da bi joj "lizao gu*u", pjevačica se obratila javnosti, ali i roditeljima.

Međutim, umjesto na podršku javnosti i zahvalnost roditelja kojima je ukazala na propust koji prave sa svojim djetetom u vaspitanju, Jelena se susrela sa osudom i riječima da je "sama to izazvala". Ovo je Karleušu izbezumilo pa se ponovo obratila javnosti:


- Komentari zbog slučaja gdje molim roditelje da povedu računa šta njihova djeca rade po društvenim mrežama, šta mi pišu itd. su uglavnom- Šta si očekivala kad provociraš oblačenjem?! Ja provociram djecu od 10-11 godina? Šta dalje da očekujem od ovog društva kad odrasli opravdavaju nenormalno i nevaspitano ponašanje djece. Mi smo društvo koje silovanoj ženi kaže da je sama kriva što je napadnuta jer je nosila kratku suknju. Znači djeco, ubijajte, gledali ste to u filmovima, igricama, to vas je isprovociralo i to je sasvim ok. Evo pitajte mamu i tatu. I slobodno u liftu napadnite se*si komšinicu, sama je to tražila iako imate 10 godina - napisala je Jelena vidno iznervirana.


(Republika.rs)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.