x

Umorna sam od svega: Tužna ispovijest Dunje Ilić nakon teškog životnog perioda!

Nekadašnja pjevačica Dunja Ilić se ne stidi da svoje mišljenje javno podijeli na društvenim mrežama, a sada je objavom zabrinula fanove budući da je napisala da je umorna od svega.

Naime, ona je samo nekoliko dana prije očeve smrti objavila da se otrovala tabletama i time potresla čitavu javnost. Sada je opet sve zabrinula kada je rekla da je u životu sve pogrešno radila i da se izgubila.

- Vrlo sam umorna, tužna, osjetljiva i ranjiva ovih dana, i to je OK. Izgubila sam sve dok sam se borila za svoje i tuđe dobro, sada, eto, vidim na pogrešan način. I što je najbolnije, u toku te bitke izgubila sam osobu koju sam najviše voljela.


- Sasvim je OK da budete iscrpljeni poslije bitke, naročito izgubljene, naročito one u kojoj izgubite sve. Ne morate odmah nazad u ratnički stav. Dajte sebi vrijeme, početi od nule, preboljeti. Dajte sebi vremena da ponovo pronađete lepotu u životu, za koju ćete se uhvatiti tokom obnavljanja. To ne možete iz ratničkog stava. Njegujte sebe. Dajte sebi pauzu. Izgubili ste, ali ste se borili. Zaslužili ste - napisala je Dunja na Instagramu.

Podsjećamo da je Jovan Ilić, vlasnik propalih giganata "Eltim" i "Staklopan" i otac Dunje Ilić, prije skoro tri nedjelje izvršio samoubistvo.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

(Republika.rs)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.