x

Uništiće je: Stanija ima Sanjin po.no snimak, a evo i s kim je Stankovićeva!

Stanija Dobrojević u svom posjedu ima po.no-snimak Sanje Stanković i zbog toga što je vidjela tvrdi da je Sanja jedna od djevojka iz kataloga uhapšenog Mihajla Maksimovića.

Naime, starleta se dobro informisala o svim zadrugarima prije nego što je ušla u rijaliti, a definitivno najopasnija je prijetnja Matorinoj bivšoj djevojci.

- Stanija vrlo dobro zna ko je i šta je Sanja, zato tako i priča o njoj. Niko ne bi smio takve optužbe da iznosi o Stankovićki, a da nema tačne informacije i dokaze za to, a ona ih ima - kaže Dobrojevićkina drugarica koja je željela da ostane anonimna i objašnjava kako je Stanija došla do kompromitujućih dokaza o Sanji.

- Prije nego što je Stanija po drugi put ušla u "Zadrugu" dodatno se informisala o svim ljudima sa kojima će boraviti u Bijeloj kući, pa je tada i saznala za po.no-snimak Stankovićeve, gdje ona u raznim pozama upražnjava se.s sa jednim mladićem. Na snimku se jasno vidi da su bili u nekom prestižnom hotelu, kao i da je taj dečko Sanji plaća za se.sualne usluge - iskreno je rekao naš dobro obaviješten izvor i objasnio kako je taj snimak dospio u Stanijine ruke.


- Naš zajednički drug je došao u posjed tog po.no-snimka i Stanija je, čim je to vidjela, tražila da i njoj prebaci kako bi imala sa čime da ucjenjuje Sanju. Kad se vratila u Imaginarijum, osula je paljbu po Stankovićki, a u jednoj svađi joj je i poručila da ju je pozdravio Mihajlo Maksimović i time joj stavila do znanja da je drži u šaci i da zna sve o njenim poslovima van "Zadruge".

Kako kaže naš izvor, Sanja je to krila i od bivše djevojke Jovane Tomić Matore, kojoj je ispričala totalno drugačiju priču, navodeći da nema nikakve po.no-snimke, već da ju je dečko maltretirao i s.lovao.



- Stankovićka je shvatila da Stanija zna da ona radi kao pros..tutka i da zna za po.no-snimak, pa joj se zbog toga ne suprostavlja onako kako ona umije. Sav bijes iskaljuje na Matoroj jer je svjesna da je razotkrivena i da je pitanje dana kada će Stanija o njoj iznijeti sav prljav veš. Stankovićka na sve načine pokušava da taj po.no-snimak ne dospije u javnost, a sada joj je najveća prijetnja svaki dan pred očima.

Podsjećanja radi, hapšenje Šapčanina Mihajla Maksimovica na aerodromu "Nikola Tesla" diglo je veliku frku i na srpskoj estradi. Kod Maksimovica su prilikom hapšenja pronađeni spiskovi i uredno vođena evidencija o svim djevojkama koje je podvodio, ali i o klijentima koji su koristili njihove usluge. Sve ovo uzburkalo je javnost, ali najviše atraktivne djevojke nedefinisanog zanimanja, starlete i učesnice rijaliti-programa, koje njegovo ime često spominju.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

(Republika.rs)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.