x

KAO DA SU JE PČELE IZUJEDALE

Uništila se plastičnim operacijama: Aleksandra Mladenović zaprepastila izgledom! (Foto)

Aleksandra Mladenović proslavila se kao učesnica muzičkog takmičenja Zvezde Granda, a javnost je najviše zapazila kada je Svetlana Ceca Ražnatović angažovala da pjeva na svadbi njenog sina Veljka.

Od tada je njena popuralnost sve više rasla, a njen fizički izgled se mijenjao, toliko da sada više ne liči na onu staru Aleksandru s početka karijere.

Mladenovićka ima samo dvadeset šest godina, a čini se da je malo više pretjerala sa plastičnim operacijama i botoksiranjem.


Mlađana pjevačica je pojavljivanjem u Amidži šouu šokirala kako goste u studiju, tako i sve one koji su u utorak veče pratili emisiju, dok se na društvenim mrežama moglo pročitati pitanje: "Ko je Azijatkinja na Pinku?", "Grozno, naduvena si i otečena", "Užas, nikad gore nisi izgledala", "Šta si to uradila, ko da su te pčele izujedale".


Od vrcavog djevojčurka iz Žitorađe, Mladenovićeva je "zahvaljujući" estetskim intervencijama postala, kako kažu, "žena koja od botoksa". Ova vrsta liftinga podrazumijeva podizanje i zatezanje kože i potkože sljepoočne regije, a dobija se egzotičan izgled. 

.

.

.

.


Izvor: Mondo.rs

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.