x

Unuk Šabana Šaulića dolazi u Srbiju na sahranu: Luka Adžić najponosniji je na svog dekaru! Doputovaće pravo iz Belgije!

Luka Adžić, unuk Šabana Šaulića, nakon saznanja da je njegov deda poginuo u stravičnoj saobraćajnoj nesreći, povukao se u sebe i ne prestaje da plače. On će samo dan prije zakazane sahrane doputovati u Srbiju, a zbog obaveza prema belgijskom klubu, za njega dolazak nije bio moguć ranije.

Igrač Anderlehta nije mogao zbog klupskih obaveza ranije da dođe u Beograd, čak je tokom vikenda i nastupio za mladi tim "ljubičastih" i postigao gol koji je posvetio svom dedi.

- Luka ne može da dođe sebi od šoka. Dedu je obožavao. Možda čak više od svih drugih članova porodice. Ponosan je bio na činjenicu da je baš njegov deda kralj narodne muzike - rekao je izvor blizak porodici nastradalog pjevača.


Šaban Šaulić je bio izuzetno ponosan na svog unuka, pogotovo što se posvetio fudbalu koji je volio i "kralj narodne muzike" i mnogo puta je isticao da nije postao pjevač, vjerovatno bi bio uspješni fudbaler.

Podsjetimo, sahrana Šabanu Šauliću zakazana je za petak, 22.februar, u 15 časova, a pjevač će počivati u Aleji zaslužnih građana na Novom groblju u Beogradu.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

(Kurir)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.