x

Upoznajte mladog pisca iz Hrvatske!

Željko Milašinović, mladi pisac iz Hrvatske o sebi, planovima...

1. Prije svega, recite nam ko je Željko Milašinović?

Kod ovog pitanja uvijek rado počinjem od osobnog opisa. Rođen sam 13.09.1998. u Požegi, živim u Lipiku, gdje sam i završio osnovnu školu. Školovanje nastavljam u Ekonomskoj i turističkoj školi u Daruvaru, po struci ekonomist. Izdao sam 2 knjige, zbirku pjesama sa 15 godina te roman sa 18. Naravno uz to snimam i svoju prvu samostalnu pjesmu koju bih vrlo skoro mogao predstaviti javnosti.

2. Recite nam nešto o spisateljstvu? Kako ste to povezali sa muzikom?

Pa vrlo lako, obično onaj tko počne s pisanjem završi na glazbi i obrnutno. Spisateljstvo sam počeo još u osnovnoj školi, pisao sam pjesme, čuvao ih jer znao sam da će mi jednog dana trebati za nešto, ne sanjajući o zbirci pjesama. Došavši u srednju školu, na nagovor prijatelja izdajem zbirku pjesama pod nazivom "Kap na djelićima sunca". Za mene tada sa 15 godina bio je to veliki uspjeh. Zbirku pjesama sam promovirao, prodan je očekivan broj primjeraka....e, onda sam predahnuo, možda malo i previše, dok nisam izdao ljubavni roman pod nazivom "Ljeto koje se pamti". Tada sam počeo malo više raditi na području medija, prvo sam krenuo od onih manjih, pa sve do onih malo većih poput Vašeg! Jer broj na Vašoj FB stranici zaista nije mali. Unaprijed Vam zahvaljujem na ovom intervjuu. Tako mic po mic dolazim i do toga da bi valjalo da se angažiram i u glazbenim vodama. Uskoro će pred Vama biti i pjesma "Ljubav lažna".

3. Kako se Vama kao osobi "probijati" na scenu?

Vrlo teško. Koliko god se to nekome činilo lagano, nije. Vjerujte, uvijek se lakše "probiti" nježnijem spolu, zbog naravno ženskih aduta!

4. Imate li sponzore, menadžere?

Ne. Zaista sve što radim, radim sam. Iako, imam hrpu drugih obaveza koje nekada i "trpe", nekada je teško sve stići, ali kad zagusti nema bolesti, sve stignem još uvijek.

5. Koji su Vaši planovi za budućnost?

U budućnosti želim nastaviti ovo čime se i sada bavim, sa umjetnosti.

6. Mislite li da ćete uspjeti, s obzirom na veliku konkureciju i u glazbenom, ali i književnom svijetu?

Znam da hoću, jer svatko od nas na glazbenoj i književnoj sceni ima različita djela i uratke.

7. I za kraj, recite nam gdje Vas naši korisnici mogu pratiti?

Neka me slobodno zaprate na mom Facebook profilu i stranici na sljedećim linkovima:

https://www.facebook.com/zeljaac

https://www.facebook.com/zeljac1309/

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.