x

Upoznajte Sharadu: Dizajnerski kaiševi koji osvajaju sve trendseterice

Ako želite imati personalizovani komad koji će upotpuniti vaš outfit, te stil učiniti prepoznatljivim i zabavnim onda Sharada dizajnerski kaiš sigurno će odgovoriti tom izazovu. Naime, Sharada su dizajnerski kaiševi nastali u modnom studiju bh. dizajnerice Amne Kunovac-Zekić koja je prepoznatljiva po kreacijama koje donose zabavnu igru materijala, naglašenih silueta i neočekivanih, ručno izrađenih detalja.

“SHARADA” je nastala u vrijeme prestanka redovnog poslovanja zbog širenja korone u Sarajevu, kao potreba dizajnerice da stvara nešto novo i tako pobjegne od sivila svakodnevnice. Počela je da stvara od onoga čime je bila okružena, ostacima lijepih materijala, svile, čipke, kože, krzna, trakica, kopči i nastalo je nešto što se dopalo i drugim ženama i tako pretvorilo u novi brend koji sada svoj put do kupaca nalazi preko društvenih mreža.

Brend Sharada nudi modne dodatke – kaiševe za tašne, ali uskoro i odjeću, koji mogu svaku odjevnu kombinaciju učiniti drugačijom, neobičnom. Brend promoviše upečatljiv i unikatan dizajn i vedar i zaigran pristup odijevanju i životu uopšte, što je podcrtano i samim imenom Sharada. Cijene su pristupačne i to je sigurno veliki plus za žene koje vole dizajnerske komade ali ih cijena često odbija.


Sharada kaiševi su, također, dobar poklon za djevojku, majku, prijateljicu, jer mi žene uvijek imamo tašne koje su nam dosadile ili su bezlične ili previše korištene a ovi unikatni kaiševi će ih sigurno oživiti i učiniti opet najdražim.


Amna je svoju “Sharadu” predstavila kroz zanimljiv lookbook koji pažnju privlači kolorističnim detaljima i razigranim kretnjama glumice Nadine Mičić koja se odlično snašla u ulozi modela. Sve detalje i trenutke uhvatila je Tatjana Dedić, dok je Gordana Gasha Miladinović osmislila divne kombinacije koje daju poseban akcenat cijeloj ovoj modnoj priči.


(Ljepota i zdravlje)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.