x

jedva čeka prinovu

Uradila sam botoks, biću super babetina: Goca Božinovska spremna za unuče, a evo šta kaže o svadbi Šijana i Bojane!

Pjevačica Goca Božinovska uskoro će postati baka, a sad je iskreno progovorila o svom sinu Mirku Šijanu i odnosu sa budućom snajkom Bojanom Rodić, ali i priznala da je radila botoks, kako bi se osvježila pred dolazak unuka.

- Stavila sam botoks u čelo. Biću super baka, baba, babetina, kako god me budu zvali! Radujem se tome, iako mi Mirko nikad nije spomenuo brak i djecu - rekla je Goca.

- Moj sin se mnogo smirio. Sjedi kod kuće i posvećen je sebi i djevojci. Vidjećemo da li je zreo za roditeljstvo tek kada se beba bude rodila. Ne mogu o tome da pričam, moj Mirko je za mene uvijek moja beba - kaže pjevačica.


Pokojni suprug i ja smo bili maksimalno posvećeni djeci, biće super ako Mirko povuče na nas. Sada je na meni da obezbijedim da mi i snajka u kući uvijek bude zbrinuta, daću sve od sebe da im što duže pomažem. Ona kao da se rodila u našoj kući, imamo super odnos. Brinem o njoj i stalno joj govorim da nosi papuče i da ne sme da joj bude hladno - rekla je folkerka i otkrila da planiraju vjenčanje prije rođenja djeteta.


- Planira se vjenčanje prije bebe, normalno. Nadam se da će situacija to dozvoliti. Biće i vjeridbe, ali nema nikakvih detalja, desiće se spontano - kaže Božinovska.

Pjevačica je u kontaktu sa snajkinom mamom, dok se sa ocem još uvijek nije upoznala.


- Čula sam se sa Bojaninom mamom, poželjele smo jedna drugoj da nam unuče bude zdravo i sretno cijeli život. Sa njenim tatom se nisam upoznala, polako, još je sve svježe, ovih dana ću - priča pjevačica i kaže da su joj mnoge kolege čestitale.

- Prvi mi je čestitao Đani! Baš se obradovao, a potom mi je i mnogo njih, mojih najbližih, poželjelo sreću - rekla je Goca.

.

.

.

.

.

.

Izvor: Alo.rs

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.