x

"ruše" jutjub

Uraganke glavne na Jutjubu: Srpske predstavnice od svih sinoćnjih takmičara imaju najviše pregleda!

Atraktivne Ksenija Knežević, Ivana Nikolić i Sanja Vučić na ovogodišnjoj Evroviziji brane zastavu Srbije kao grupa "Hurricane", a nastupile su pod rednim brojem 9 i nastupom "zapalile" Arenu u Roterdamu.


Srpske predstavnice su pored zavodljive garderobe "zapalile" studio energičnim i vrelim plesom kojim su doprinijele performansu koji se završio uz gromoglasni aplauz publike i ostalih prisutnih takmičara, a brojne reakcije ubrzo su se izredale i na društvenim mrežama.


Podršku su pored domaće publike pružili i stranci, kao i region, a kada je riječ o ostalim platformama primjetno je i da su srpske djevojke, sudeći po pregledima na Jutjubu, jedne od favorita!


Naime, za samo 22 minuta preko 300 hiljada ljudi pregledalo je nastup srpskih predstavnica na zvaničnom kanalu Evrovizije na Jutjubu, što je po 10-20 puta više od ostalih snimaka, a broj pregleda iz sekunda u sekund drastično raste. One i u ovom trenutku broje najviše pregleda kada se uzmu u obzir sinoćnji nastupi, a trenutno je njihov performans pogledlo 2.720.000 ljudi. 

.

.

.

.

Izvor: Kurir

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.