x

od jeseni neće nastupati zajedno

Uraganke prvi put poslije raspada otkrivaju zašto su riješile da se raziđu: U posljednje vrijeme je bilo više ljute strane!

Sanja Vučić, Ivana Nikolić i Ksenija Knežević od jeseni neće više nastupati kao članice popularnog ženskog sastava, a za “Blic” su otkrile pravi razlog zbog čega stavljaju tačku na ovu priču.

Popularna grupa “Hurricane” koja je osvojila srce publike, od jeseni više neće nastupati u istom sastavu, a Sanju Vučić, Ivanu Nikolić i Kseniju Knežević, zamijeniće neke nove djevojke. U ekskluzivnom razgovoru za “Blic”, pjevačice su otkrile zbog čega se zapravo rastaju, te da razlog tome nisu međusobne nesuglasice, kao što se spekulisalo, i da zla krv ne postoji.

– Naši ljudi vole da dramatizuju svaku situaciju. Svakom kolektivu dođe kraj. Istekao nam je ugovor, ne mrzimo se međusobno, ne bijemo se – započela je Ksenija, a Ivana se nadovezala i naglasila da im je potreban odmor.


– Teško je kada kažeš “raspadaju se”, uopšte nije tako. Radile smo na inostranom tržištu, svašta se izdešavalo, stvarno nam je potrebno da se malo odmorimo i to je jedina prava istina. Poslije “Favorita” smo ušle u mašinu, nismo imale predahe ni malo – rekla je pjevačica, a Sanja je dodala:

– Od samog starta je bilo spekulacija da nećemo dugo trajati. Uspjele smo dosta za kratak period. Imamo jednu Evroviziju iza sebe, nekoliko hitova, nastupa koliko... Ženske grupe se uvijek povezuju sa nekim tinejdž razdobljem, mi zaista imamo dosta godina, za neki takav koncept. Ne kažem da je to razlog, ali je možda neko moje unutrašnje opravdanje zašto treba doći do nekog razrješenja. Neki faktori koji djeluju možda marginalno kada se skupe na jednom mjestu, može da dođe do kulminacije. Zadovoljne smo svime što smo uradile i stvarno malo da danemo dušom.


Ivana i Ksenija su ostale nedorečene o svojim planovima u budućnosti nakon grupe, a Sanja ih je iznenadila jednim lijepim gestom:

– U posljednje vrijeme volim da se bavim autorskim djelom i odlučila sam da im napišem prvu pjesmu ukoliko žele da nastave da se bave pjevanjem. Niko ih ne poznaje bolje u muzičkom smislu od mene. Još jedan demant da postoji zla krv između nas.

Kada je njihov PR tim objavio saopštenje povodom njihovog rastanka, društvene mreže su “gorjele” i svako je imao svoju “teoriju zavjere”, a jedan od njih je bilo Ksenijino kašnjenje i odbijanje da gostuje u emisijama.


– Jedino nisam gostovala kada sam imala koronu, da kasnim dešava nam se svima. To je laž – poručila je Ksenija, a Sanja je prokomentarisala teoriju mnogih, da je smatrala da je najbolji vokal u grupi, te da su joj druge djevojke samo pratnja.

– Onda ne bih mogla da izdržim ni pola godine da imam takav stav. Ova grupa sadrži članice koje doprinose na određeni način. Svaka je imala priliku da se dokaže i pokaže – zaključila je Sanja, te su se zajedno osvrnule na treće najčešće mišljenje, a to je da Ivana nikada nije mogla da dođe do riječi od Sanja i Ksenije, i da je djelovalo da je zapostavljena.


– Sve smo glasne i upadamo jedna drugoj u riječ i onda može da se izvuče iz konteksta. Za sva vremena mi je žao što to radim jer mi svi kažu da ne slušam i samo upadam u riječ – rekla je Ksenija, a Ivana je dodala:

– Imamo slična mišljenja za mnoge stvare, dešava se da one već sve kažu prije mene i ja nemam šta da dodam. Nebitno je koja stoji u sredini prilikom davanja intervjua ili nastupa.

Pričalo se dosta i o tome da im na kraju dane ostane 300 eura dok plate sve što treba.


– Koliko priče o tih 300 eura, nećemo da pričamo o ciframa. Nikada nismo ovoliko zarađivale ranije, novac nije problem. To nije razlog svakako jer smo obezbijeđene – rekla je Sanja, a na pitanje o najljepšim uspomenama, su se sve tri raznježile.

– Ne mogu da se sjetim ničega konkretno, mnogo toga se desilo za pet godina. Bila su nam zanimljiva putovanja, jurcanja, nespavanja – rekla je Ivana tužnim glasom, a Ksenija je dodala:

– Toliko smo se dobro upoznale... U kombiju smo imale onu plišanu igračkicu koja ima dvije strane, jednu ljutu i srećnu, okretale smo je u zavisnosti od našeg raspoloženja. U posljednje vrijeme je bilo više ove druge ljute strane...


Ksenija je kroz smijeh rekla da se Knez rasplakao kada je čuo da se razilaze.

– Šalim se. Podržava me u svemu što odlučim, rekao je bolje sada kada ste najjače nego poslije – istakla je Ksenija, te su najavile nove projekte i otkrile šta misle o novom konkursu za “Hurricane”:

– Imamo tu američku turneju u septembru, snimićemo još dvije, tri pjesme. Ne znamo ništa o konkursu, nezahvalno je da mi pričamo o tome. Uvijek treba napraviti prostora za nove nade.


Sanja, Ksenija i Ivana, još uvijek imaju nastupe maltene svaki dan, što po klubovima, što na privatnim proslavama, a kao i svakom izvođaču, i njihova je želja da napune Arenu.

– Mi bismo voljele, ko to ne bi volio. Prvi koncert nam je bio na gostovanju kod Maje Berović, mogao bi da bude i posljednji – istakla je Ivana, a sve tri su za kraj razgovora zaključile da će razmisliti o toj ideji.

.

.

.

Izvor: Blic 

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.