x

dočekane

Uraganke se vratile u Srbiju! Djevojke dobro raspoložene: Srbija, Srbija, mi smo pobijedile!

Grupa "Hurricane" je u finalu "Evrovizije" osvojila 15. mjesto, a sada su Uraganke stigle u Beograd zajedno sa Marijom Šerifović koja im je sve vrijeme bila podrška u Roterdamu.

Na aerodromu ih je sačekala ekipa Kurira, a tom prilikom su istakle da su one pobjednice.

"Srbija, Srbija, mi smo pobijedili što se nas tiče. Nismo svjesne šta se desilo, sabiramo utiske. Pregršt poruka i podrške. Ponosne smo i na nas i na region, same smo sebe iznenadile. Mi smo pobijedile", rekle su one i dodale:


Foto: Kurir/Nemanja Nikolić

"Stručni žiri nije bio naklonjen nama, bili smo deveti po glasovima publike. Ući u finale je velika stvar. Malo su nam zasuzile oči kad smo prošle u finale. Koreografija je bila zahtjevna. Možda nakon ovoga zakažemo koncert. Mi smo prezadovoljne i presrećne. Nama je drago da smo dokazale da smo dobre iako nam nisu vjerovali", rekle su one.

Sanja se osvrnula i na grešku u koreografiji tokom polufinalne večeri:


- Trebalo je da čučnem, pogriješila sam. Htjela sam da zakucam sa pjevanjem, i nisam čučnula. Ali sa igračke strane nisam pogriješila, jer sam bila u sredini i moglo mi se.

Podsjetimo, "Hurricane" su nastupile u finalu pod rednim brojem 8., a čim su kročile na scenu i zapjevale hit "Loco, loco" prolomio se aplauz u Ahoj areni u Roterdamu.


Publika je fenomenalno reagovala na energiju djevojaka, tokom vatrenog nastupa u više navrata prolamali su se vrisci prisutnih.

Sanja, Ksenija i Ivana pobrale su sve simpatije, ali i komplimente na račun izgleda, nastupa i pjesme. 

.

.

.

Izvor/Foto: Kurir

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.