URBAN MIX MARKET NA PLATOU ISPRED SCC-a!

14.06.2021 09:00 Do 20.06.2021 20:00

U Sarajevu od ponedjeljka u samom centru grada na platou ispred Sarajevo City Centra u organizaciji A. Urban Managementa održat će se "Urban Mix market" (Festival "Zdravo ljudi") u trajanju od sedam dana u suradnji sa Ministarstvom kulture i sporta Kantona Sarajevo i Općinom Centar.

Zimski period nije toliko aktivan za sajmove na otvorenom zbog nepovoljnih uslova i hladnoće, a ove godine sezonu smo otvorili nedavno Bajramskim"Urban Mix Sajmom"ispred BBI centra koji se već tradicionalno održao u sklopu obilježavanja Dana Općine Centar!

Uopćeno, pandemija je uticala na sve, ali pozitivna strana je da su se ljudi masovno zbog tih okolnosti opredijelili sada možda više nego ikada zdravim životnim stilovima, biranju onog što kupuju-unose u organizam, domacim provjerenim visokokvalitetnim proizvodima - ukratko ono što mi predstavljamo i nudimo na našim sajmovima kroz naše članove, klijente, izlagače.


Usporavanjem životnog tempa različitim ograničenjima takođe je dovelo i do veće zainteresiranosti za svijet knjiga, čitanosti generalno kod građanstva što je opet doprinijelo sajmovima knjiga koj takođe organiziramo u sklopu naših manifestacija.

Ono što svi posjetitelji, prolaznici sajma mogu očekivati na Urban Mix Marketu ispred SCC-a je mnoštvo unikatnih ručnih radova-handmade proizvoda,ručno rađeni nakit "Qenn Moa" ,"Sitne radinosti",nakit od žice "SnlA",ručno slikane svilene marame i haljine" by Majda",Nayda nakit Beeluv,vintage stand sa starim pločama Moon Dogs ručno rađeni scrub,prirodna kozmetika ,tinkture,"Batinic",kvalitetno plastično posuđe za čuvanje hrane,proizvode od meda "Strgačina",prirodne proizvode"Herceg",kožnu galanteriju,prezentaciju Avon kozmetike te mnoštvo knjiga i humanitarnih štandova.

Pozivamo sve posjetitelje da nam se pridruže i obraduju sebe i svoje najdraže unikatnim poklonom ili pak paketićem zdrave hrane uz dobru knjigu!


KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.