x

Urnisala ga: Maja otkrila sve detalje intimnog odnosa sa Janjušem - razvod je neminovan!

Sinoć su zadrugari gledali video-priloge, a ovoga puta prikazan je i snimak u kom Maja Marinković priznaje aferu sa oženjenim Markom Janjuševićem Janjušem.

U nastavku, kada su zadrugari komentarisali ovu temu, izbila je velika svađa za stolom, a Maja je rekla i kako joj je Janjuš samo deset minuta prije snimka ponovo izjavio ljubav.

- Ovo je katastrofa svih katastrofa koje postoje! Ti nemaš potrebu da se miješaš u moj brak! Moj brak je divan! Ja tebi ovo nisam pričao, tebe je pogodila sujeta. Ne mogu da komentarišem ove budalaštine. Djevojko, idi se blamiraj. Ja idem svojoj kući. Namjerno radiš ove stvari. Kanališ me. Sram te bilo. Govoriš da sam ja ljubomoran na druge ljude, samo zato što si ljubomorna. Ja idem kući kod onih koje volim najviše na svijetu, a ti si p...a kojoj sam sve pružio. Da, sramota me je - rekao je Janjuš.


- Maloprije si mi rekao: "Volim te najviše na svijetu. Zapamti to, p...o (dva puta)". Od ljubavi do mržnje linija je tanka. I ti si meni ljubomorisao, gurao, štipao... Rekao mi je: "Volim te! Zapamti to p...o, p...o!", cijelu noć gledaš u mene! Ti si pričao da imaš loš brak. Tvoj brak nikada nisam spomenula! Lažeš i nemaš odgovor. Prije 10 minuta mi pričaš da me voliš! - rekla je Maja.

Ovo se zove ljubavna veza! Janjuševiću, bio si u vezi s njom! Ti si zaljubljen u ovu djevojku. Tačka i kraj! - govorio je Mića.


- Treći put pravi grešku na televiziji! Gledali smo kako te je zadovoljavala - rekla je Tara.

- Ti i ja smo se mazili po intimnim dijelovima tijela i sramota me je zbog toga! Tvoj obraz je đon! J...ćeš sam sebi majku, zato što si lažov. Vidjeli smo šta joj muž radi, jorgan se tresao! - rekla je Maja.

- Nikada se u životu neću razvesti. Ovo je toliko nisko i ružno! Moja žena mene neće ostaviti! - rekao je Janjuš.

.

.

.

.

.

.

Izvor: Srbija Danas

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.