x

ona je otkrila sve što zna

Uroš Ćertić je bise.sualac: Ozbiljne optužbe na račun kaskadera!

Ana, supruga Zvezdana Slavnića, oglasila se nakon muževljevog današnjeg sukoba sa Urošem Ćertićem i iznijela niz optužbi na račun kaskadera.

Na početku razgovora, Ana je objasnila na koji način se on i Ćertić poznaju prije ulaska u rijaliti.

- Zvezdan je neočekivano potpisao ugovor za "Zadrugu". Sticajem okolnosti, djevojka koja se fenirala kod mene u salonu kaže da je ona sa Urošem Ćertićem, a Zvezdan pomene: "Koliko znam iz priča, on mnogo voli Dorćol, eto tamo ću bar njega znati", bio je malo u tremi šta ga u rijalitiju sve čeka. Meni se namjestila situacija sa njom, pitala sam je: "Je l' si sa Urošem? Daj, nek se spoje, nek popiju kafu, nek se ispričaju. Zvezdan ulazi, niko ne zna".


Međutim, Uroš dolazi ispred salona, mi se pozdravimo kulturno. Vidjeli smo se dva puta... Od ta dva puta, on je pričao kako je bilo u Vankuveru, gluposti neke, smijanje. Nikakve ozbiljne teme, niti Zvezdan voli da o ozbiljnim temama priča tek tako, sa bilo kim. Dva puta smo se vidjeli kod nas, dva puta kod njega kući."


Ćertić je nakon današnje rasprave sa Zvezdanom poručio da će mu "dovesti prave kriminalce da se sa njima tera", a Ana kaže da je prijetnje kaskadera ni najmanje ne brinu.

- Mogu samo da kažem da pravi kriminalci, po mom mišljenju, više ne postoje. Ne postoje kriminalci koji Zvezdana mogu da ugroze, jer kada je neko ispravan, pravedan i pošten, na ulici se zna pravilo - kaže Ana, koja se osvrnula i na Ćertićevu izjavu:"Zvezdan može samo da mi po..ši k...c napolju".


- Rekla bih da Uroš to može da uradi jer je bis.ksualac, više on voli to da radi, a ne Zvezdan. Uroš to dobro radi, jer je deklarisani bis.ksualac. Protiv toga nemam ništa, najviše na svijetu volim moje drugove gejeve, ali nemoj se prikazivati onakvim kakav nisi - završila je svoje izlaganje Zvezdanova supruga.

.

.

.

.

.

.

Izvor: Pink.rs

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.