x

IZBJEGAVA ZAKON

Uroša Ćertića policija izvodi iz Zadruge: Otkrivamo zbog čega mu prijeti robija!

Uroša Ćertića krajem oktobra bi policija trebalo da sprovede na saslušanje u Prvo osnovno tužilaštvo u Beogradu, ekskluzivno saznaje Kurir.

Kako saznajemo, Ćertić je trebao danas da bude saslušan zbog sumnje da je izvršio nasilje u porodici, ali se on na saslušanju nije pojavio, niti je opravdao svoj izostanak.

- Kaskader danas nije došao na saslušanje i zbog toga će biti naloženo policiji da ga dovede na sljedeće saslušanje - rekao nam je nezvanični izvor.


Podsjetimo, Ćertića je napustila nevjenčana supruga Ivana P. zbog porodičnog nasilja, zbog čega je i trebao da bude saslušan.

Nekadašnja manekenka prijavila je kaskadera u martu prošle godine, kada je stavila tačku na njihov odnos. Ona je navela da ju je uz prijetnje čupao i davio.


Osim toga, kaskader i učesnik "Zadruge" je prije dvije godine završio u pritvoru zbog nelegalnog posjedovanja oružja, kada je vitlao pištoljem po ekspozituri jedne banke, a prošle nedjelje je priznao krivicu i osuđen je na godinu dana zatvora.

- Glavni pretres je završen, Uroš je priznao izvršenje krivičnog djela i osuđen je. Dobiće godinu zatvora, biće u kućnom zatvoru - rekao je tada Ćertićev advokat Mladen Magdelinić.

.

.

..

.


Izvor: Kurir

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.