x

Uskoro 500 izvođenje stand up komedije "Made in Bosnia"

Stand Up Comedy Made In Bosnia, koju su prije pet godina prvi put izveli bh. komičari Filip Andronik i Hazim Mujčinović, uskoro će doživjeti svoje petstoto izvođenje.

Stand up Comedy Made in Bosnia je priča Bosanaca o Bosancima, a koju je do sada gledala publika u Crnoj Gori, Srbiji, Hrvatskoj, Sloveniji, Austriji i Bosni i Hercegovini. 

Komičarski dvojac ove hit stand up komedije, Filip i Hazim su od vlastitih stand up materijala napravili iskorak i povezali u jedan cjelovečernji show u kojem publika nerijetko uživa i po dva i po sata. 

Hazim Mujčinović je bh. glumac i voditelj, kojem je stand up komedija došla kao nadogradnja u profesionalnom opredjeljenju, dok je Filip Andronik je bh. strip crtač, koji je svoje strip likove oživio na sceni kroz stand up komediju. Originalan muzički dio ovog showa uradio je i poklonio Edo Maajka, što u konačnici ovo scensko prikazanje čini 100% bosanskim proizvodom. 

Najkomičnije detalje o Bosancima, javnom prijevozu, utakmicama, reprezentacijama, navijačima, ljubavi, o bebama, djeci, filmovima, žensko – muškim odnosima ... uskoro će, tačnije od 22.02. do 11.03.2019. godine, imati priliku da gleda i publika u Karlovcu, Zagrebu, Beču, Novom Sadu, Zrenjaninu, Osijeku, Sisku, Rijeci, Konavlama, Ljubljani, Mariboru, Sarajevu, Bihaću, Kumanovu i Skoplju. 

Termine nastupa možete pronaći na facebook stranicama:

https://www.facebook.com/StandUpComedy.MadeInBosnia/

https://www.facebook.com/HazimMujcinovic.StandUpComedy/


(Ekskluziva.ba)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.