x

Uskoro im stižu crni dani: Za 3 horoskopska znaka decembar 2019. će biti najgori mjesec u godini!

Kažu da je decembar najljepše vrijeme u godini, ali nekima nažalost ove godine neće biti. Barem ako je vjerovati horoskopu. Ali to ne znači da je ‘kraj svijeta’. Sve što treba da uradite je da pronađete neko vrijeme za sebe, opustite se i pustite da se događaji dese.

Nemojte se odupirati, prihvatite ovaj period kao vrijeme sazrijevanja i brzo će proći. A onda… onda vas očekuje previše dobra godina!

Ovan

Sve će vam biti teško. U potpunosti vas razumijemo! Stvarnost je da se osjećate letargično, zbunjeno i neprijatno do beskonačnosti i to vas čini nervoznim.

Pokušajte da nastavite sa događajima. Pokušajte da nervozu usmjerite na neke druge stvari. Decembar će brzo proći.

Lav

Vaš ‘najgori decembar’ uglavnom je o vašoj psihi. Vi konstantno lutate mislima i uništavate stvarnost.

Jednostavno razmišljate o profesionalnom životu i trenutnom rasporedu i to vam nepotrebno unosi nervozu. Možda zato niste raspoloženi za Deda Mraza, ali nemojte to da činite sami sebi.

Vi ste najinteresantnija osoba oko praznika i potrebni ste svima da budu dobro raspoloženi.


Škorpija

Osjećate se iscrpljeno. Sve će biti u redu, ne brinite. Pokušajte da razmislite na ovaj način – vaš sunčani povratak je odmah iza ugla, pa budite spremni da započnete još jedan put oko Sunca.

Morate da očistite um i napunite baterije. I pogledajte svjetliju stranu, bar imate šta da radite do kraja ove sezone. To će biti predivni dani odmora sa vašim voljenima, iz kojih možete izvući pozitivnu energiju samo ako pokušate.

Pokušajte da se opustite i budite dobri prema sebi, piše “Ženski magazin“.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

(epodravina.hr)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.