x

Uskoro stiže beauty linija s potpisom Selene Gomez

Nakon Rihanne i Lady Gage, još jedna pjevačica kreće u svijet kozmetike. Prve vijesti o tome da Selena Gomez pokreće beauty biznis dobili smo još avgustu 2019. godine, a sada su poznati novi detalji.

Naime, pjevačica je prije nekoliko sati na Instagramu objavila da njen beauty brend, kojeg je nazvala Rare Beauty, na tržište stiže ovog ljeta.

“Na ovom posebnom projektu radila sam dvije godine i sada službeno mogu reći da će Rare Beauty biti dostupan u Sephora trgovinama ovog ljeta u Sjevernoj Americi”, napisala je Selena na Instagramu gdje je objavila i video u kojem objašnjava bit svog brenda.

“Biti poseban (rare) znači osjećati se dobro u svojoj koži. Prestala sam pokušavati biti savršena, samo želim biti ja. Mislim da Rare Beauty može biti više od beauty brenda. Želim da se prestanemo međusobno uspoređivati i da počnemo prihvaćati svoju jedinstvenost. Rare Beauty nije ono što drugi vide u vama, već ono što vi vidite u sebi”, zaključila je Selena.


Sve novosti oko beauty linije možete pratiti i na službenom Instagram profilu koji je u samo nekoliko minuta od Selenine objave počelo pratiti više od milion ljudi.


(Ljepota i zdravlje)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.