x

Zenica

Uspješno održan 3. "Street Volleyball"! (FOTO)

Sponzor galerije je najbolji Fitness Run Zenica koji se nalazi u suterenu (-1) Multiplex Ekran centra.
U Zenici je još jednom uspješno realizovn "Street Volleyball", turnir za djevojke.

Ovaj turnir polako već postaje tradicija a naredne godine očekuje se veći odziv ekipa. Festival odbojke je privukao pažnju građana Zenice koji su imali priliku da uživaju u pregršt odličnih poena i u zaista lijepoj odbojci. Partneri, sponzori i prijatelji koji su svojim nesebičnim doprinosom omogućili organizaciju turnira su : 

Grad Zenica i Sportski savez Grada Zenice

Ministarstvo za obrazovanje, nauku, kulturu i sport ZDK 

J.P Za upravljanje i održavanje sportskih objekata Zenica

FUEL Boss d.o.o Zenica

Travel Agency BISS-TOURS Zenica

Rayex d.o.o Zenica

Caffe & Food Bar "FILM"


Pehar prvaka od ekipe Žepča ove godine je preuzela ekipa OK "Prijedor" iz Prijedora. Prošlogodišnji prvaci ŽOK "Žepče", zauzeli su 2.mjesto a podmlađena ekipa Čelik-R je osvojila 3.mjesto ali i simpatije mnogobrojne publike. Svim ekipama učesnicama čestitamo!

Također se ekipa Čelik-R oprostila i od naše dugogodišnje prvotimke Ibrašimović Dženite koja svoj životni put nastavlja u Njemačkoj. Ovim putem Odbojkaški klub "Čelik-R" Zenica se zahvaljuje na trudu, radu i odanosti kroz dugi niz godina te Dženiti želimo uspjeh i sreću u budućnosti!

"Građanima Zenice zahvaljujemo na posjećenosti uz želje da se vidimo i naredne godine. Mi se sada okrećemo projektima poput kampovanja na Boračkom jezeru. Šuška se i o organizaciji turnira u odbojci na pijesku! " - izjavio je organizator.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

Foto : Pahuljko

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.