x

Uvedite joj Huga da se malo oraspoloži: Oglasio se Janjuš, pa opasno prozvao Koraćevu!

Dramatičan sinoćni raskid Ane Korać i Davida Dragojevića u rijalitiju "Zadruga 2" izazvao je brojne reakcije. Kako stanovnika Bijele kuće, tako i gledaoce "Zadruge" kraj malih ekrana.

Sada se u dešavanja na imanju u Šimanovcima uključila i Anina bivša simpatija (a mnogi su tvrdili da je tu bilo i nečeg više) - učesnik prve sezone "Zadruge", Marko Janjušević Janjuš koji sada živi u Kini. On je ironičnom porukom pokazao šta zapravo misli o ovoj vezi koja je na ivici.

- Priznajem, jesam emotivan, ali ovako da me slomi vijest da su David i Ana raskinuli i da je jako loše psihički, stvarno nisam očekivao. Iskreno, hvala na razumijevanju što me neće biti 10-ak dana, dok se malo ne oporavim - ironično je napisao Janjuš.


A potom je, opet ironično, pozvao ljude iz produkcije da na imanje u Šimanovcima ubace i Aninog psa Huga - da dođe sebi.

- Ako me neko prati iz produkcije, a vjerujem da prati, molim vas uvedite Ani Huga da se malo oraspoloži. Da dođe sebi... - dodao je Janjuš još malo ulja na vatru.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

(Republika.rs)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.