x

Uveo je u čudan svijet: Niko nije znao vezu između Nikole Simića i Lepe Brene! Tajnu čuvala 33 godine, sad otkrila detalje!

Pjevačica Lepa Brena nedavno je otkrila koji legendarni glumac ju je naučio kako da se resetuje za petnaest minuta. Ona i Nikola Simić su davne 1987. godine zajedno snimali kultni film ''Hajde da se vollimo'' gdje se Brena čudila glumcu kako uspijeva da je uvijek svjež i raspložen i pored cjelodnevnog snimanja. 

 Onda ju je on uveo u svijet meditacije.

- Ja sam naučila kako da se odmorim za petnaest minuta. Treba mi apsolutni mir, tišina, žmurim, kao da meditiram. Sve oko mene je isključeno. Da nema elektromagnetnih zračenja, jer to sve utiče na nas. Izolujem se. Isključim mozak. Legnem i ne razmišljam. Mislim moje bacim. Prvi ko me je uveo u priču meditacije bio je pokojni Nikola Simić kada samo snimali film ''Hajde da se volimo''.


- I dok su svi na pauzama izlazili da puše i piju, Nikola Simić je sedeo u joga pozi i ćutao. I kad sve to završi, on kreće poslije toga smiren. Pitam ga: Nikola, šta ste radili? Kaže: Ja meditiram!

I ja se pitam, šta je to meditacija? To je bila 87' godina. Mislima sam da to pripada svjetskoj klasi, da to nije za običnog čovjeka. Pitala sam ga šta i kako, i on mi je to objasnio - kaže Brena.
(Alo.rs)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.