x

Uvijek je bio mangup, sve ribe iz škole bile su zaljubljene u njega: Ovdje je odrastao Marko Miljković, a komšije otkrile sve tajne di-džeja!

Marko Miljković ima rijaliti staž duži od decenije, ali je ponovo u centru pažnje zbog romanse s Lunom Đogani. Bivši zadrugar nedavno je sa svojom dragom otputovao u rodni Brus kako bi se pobjednica „Zadruge“ bolje upoznala sa njegovom porodicom, prijateljima i mjestom gdje je odrastao.

Nakon toga, i mi smo došli u posjed fotografija Markove porodične kuće, mjesta na kojima se odmara, pije kafu, ali smo i stupili u kontakt s njegovim prijateljima, koji su nam ispričali kakav je život vodio dok je bio u Brusu. Miljkovićev dobar drug Filip S. govori kakav je Marko kada se ugase kamere, sve o njegovim tinejdžerskim danima i prethodnim vezama.

- Marko je uvijek bio mangup, volio je da se zeza, ali nikada nije pravio gluposti zbog kojih bi imao problema. Ono što svi njegovi prijatelji znaju i zbog čega ga vole jeste to što je dobar prijatelj, pravi burazer. Uvijek možete da se oslonite na njega, osim kada je u rijalitiju (smijeh). Data riječ mu je najvažnija - počinje njegov prijatelj i otkriva da je Miljković bio glavni zavodnik u Brusu.


- Nismo išli u isto odjeljenje jer sam ja mlađi, pa ne znam kakav je bio đak. A u tim godinama nas ocjene nisu ni zanimale. Međutim, oduvijek je bio glavna faca u školi, što je i danas. Djevojke su ga voljele, a klinke u školi su bile lude za njim - priča on i dodaje da je vrhunac popularnosti u rodnom mjestu dostigao kada je počeo da radi kao di-džej.

- Kada je jedan čovjek otvorio diskoteku u Brusu, Marko je puštao muziku i brzo je postao popularan. Djevojke su ludjele za njim i dolazile čak i iz okolnih mjesta u Brus kako bi ga vidjele. Poslije je ušao u „Velikog brata“ i cijeli grad ga je pratio. Realno, tamo se pokazao najbolje od svih. Inače, njemu je posao uvijek išao od ruke, pa i u rijalitiju opstaje. Rođen je pod srećnom zvijezdom - hvali ga drug, koji još nije upoznao Lunu, ali kaže da Marko izgleda zadovoljnije nego ikad.


- Kada su ona i Marko stigli u Brus, ja sam otišao na more. Vidio sam se s njim kada je izašao iz rijalitija i mogu vam reći da djeluje srećno. Kaže da je zaljubljen, da mu je s njom prelijepo.

U prilog ovim tvrdnjama govore i fotke koje Miljković i Đoganijeva svakodnevno objavljuju na Instagramu. Ona koja je dirnula njihove fanove i rasteretila ih svi sumnji jeste slika svekrve i snahe, koju je objavio Marko uz emotikone srca. Time je zadrugar dokazao da su Luna i njegova majka Neda u odličnim odnosima.

Kafić u kojem zadrugar često pije kafu nalazi se u centru grada, a i tamo ga zaposleni hvale.


- Veoma je ljubazan, ne glumi zvijezdu i ponaša se kao domaćin. Svi znamo šta voli da pije - ujutru espreso s mlijekom, a uveče uglavnom pivo. Uvijek ostavlja dobar bakšiš, a kada mi hoćemo da ga častimo, ne dozvoljava - priča jedan konobar.

Mjesto gdje se Lunin dečko odmara jeste selo Ribare, gdje njegovi prijatelji posjeduju veliko imanje. Mama njegovih drugara Zora Đorđević otkriva nam više o zadrugaru.

- On je divan i lijepo vaspitan dečko. Druži se s mojim sinovima i volim ga kao svoje dijete. Često dolazi kod nas i obožava da jede sve što skuham. U prošloj sezoni „Zadruge“, kada su mu kao nagradu dali da dođe u Brus, Marko je došao kod nas u Ribare s mamom da proslavimo Božić. Bilo mi je veoma drago. Sve najbolje mislim o njemu - kaže ljubazna gospođa.

.

.

.

.

.

.

.

.


.(Kurir)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.