x

BURA NA DRUŠTVENIM MREŽAMA

Uvijek posljednja u gradu saznam... Oglasila se Mirka Vasiljević poslije prostačkog ispada Vujadina: Ne ispravljam krive Drine...

Srpski fudbaler Vujadin Savić zbog objave u kojoj poziva na zabranu Parade ponosa u Beogradu, ušao je u žestoku raspravu sa jednom djevojkom koju je prostački izvrijeđao.

Ovim povodom oglasila se i njegova nevjenčana supruga Mirka Vasiljević koja je istakla da nije mnogo upoznata da aktivnostima svog supruga u posljednje vrijeme, ali i naglasila da svako ima pravo na svoj stav.


- Ovih dana sam se sa Vujadinom čula više rutinski, u smislu: "Šta radiš, gdje su djeca, kako su djeca", nismo razgovarali o drugim temama, jer sam ja bila više oko djece i posla - počela je priču Mirka za Pink.rs.


- Što se tiče medijskih objava, stavova i svega drugog, svako od nas ima svoj stav, pravo... Ja sam sa njim stupila u vezu kao sa momkom koji se meni dopao, ja sam se njemu dopala. Tada sam se već bavila javnim poslom, on takođe, i od samog starta sam postavila stav da on svoju karijeru u medijima vodi kako on smatra da treba, isto tako i ja. Zajedno smo, otac je moje djece i sve što treba da završimo i riješimo, to radimo u četiri zida, kako je osnovno i kulturno, kako bi trebalo. Za sve ostale stvari, ko šta prihvata da radi, šta piše u medijima... Konkretno, u ovom slučaju, ja se njemu ne miješam ni u šta što radi, što zahtijevam da i on ne čini, kada sam ja u pitanju. Ja mu kod kuće kažem svoj stav, šta mislim da je okej, a šta nije, ali on će funkcionisati kako hoće - sam odgovara za sebe, i za pozitivno i za negativno - pokušala je da objasni Mirka.

.

.

.

.

.

Izvor: Pink.rs

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.