x

Uz sjajnu svirku Nešada Selmana u Pivnici HS se slavilo i djevojačko veče! (GALERIJA)

Kažu da se u Pivnici HS ispisuju najdivniji momentu, čemu smo svjedočili i prethodnu noć kada je u sjajnom eventu, između ostalog, uživala grupa djevojaka koja je slavila djevojačko veče. 

Pivnica HS

Franjevačka 15, 71000 Sarajevo, BiH

+387 33 23 97 40 i +387 61 48 80 19

Nešad Selman se i subotu iza nas potrudio da napravi fenomenalnu feštu. U njegovom izboru muzike se zaista uživalo. Pjevalo se i igralo sa mladim pjevačem. 


Naravno, Pivnica HS je mjesto gdje se dešavaju mnoge lijeve stvari, kako vjeridbe, najljepša slavlja, tako i proslava djevojačke večeri, a jednoj takvoj smo bili svjedoci prethodne večeri. Pivnica HS zajedno sa ekipom Ekskluzive mladi želi puno sreće. 


Ali, naravno, ne smijemo izostaviti i brojne druge goste Pivnice HS. Popularno okupljalište je standardno bilo ispunjeno i svi posjetioci su se odlično zabavljali, kako uz dobru muziku, tako i u fenomenalnim ponudama. Obećanje da će svaki slobododni vikend, ali i radne dane, tačnije noći, provoditi u žurkama koje sprema Pivnica HS je dato, tako da nas u ovom poznatom objektu očekuje još dosta nezaboravnih provoda. 


Foto: Mirnes Mašić 

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.