x

Užas nad užasima! Vozač BMV-a ugasio četiri života, a onda šokirao policajce: Popio sam 12 piva, jeb.ga, desilo se!

Nikola Mihailović (27), koji je vozeći sa 1,18 promila alkohola i 170 na sat ubio četvoro ljudi, poslije udesa je izašao iz kola i rekao "da ne zna šta se desilo".  

Nikola Mihailović (27) iz Velikih Crljena, koji je u noći između četvrtka i petka na Ibarskoj magistrali izazvao saobraćajnu nesreću u kojoj je poginulo četvoro mladih, poslije udesa je izašao iz kola i rekao "da je pio pivo i da ne zna šta se dogodilo".

Mihailović je nakon tragedije bio potpuno hladan i smiren, a očevici su ispričali da se osjećao na alkohol i da ih je zaprepastio onim što je rekao.


- Bio je ugruvan, ali je bio na nogama. Uspjeli smo da mu pomognemo da izađe iz uništenog BMW. Pitali smo ga šta se desilo, a on je rekao: "Ne znam, možda sam zaspao. Ne znam ni koliko sam brzo išao. J.biga, dešava se" - kaže za Kurir očevidac jezive nesreće.

Kako dodaje, Mihailović im je rekao da je u četvrtak čitavog dana pio alkohol, a da je potom sa svojom djevojkom, njenom sestrom i drugom izašao u grad, gdje je nastavio da pije.


- Bio sam kući, pio sam pivo. Ništa nisam jeo i izašao sam s društvom. U kafani sam nastavio da pijem. Popio sam možda 12 piva, moguće je da me je to stiglo - rekao je navodno Mihailović. Očevici kažu da je bilo očigledno da je mortus i da je djelovalo kao da priča o nekome drugom, potpuno nesvjestan tragedije koju je izazvao.

Očevici pričaju i da su se začudili kada je Nikola rekao da se prije nekoliko dana ranije vratio s mora, pošto je i tamo imao saobraćajnu nesreću.

- Rekao je da je na moru bio sa drugom Stefanom, koji je i kobne noći bio s njim u kolima i koji je povrijeđen u nesreći. Rekao je da su se ranije vratili, jer je imao udes, ali znatno lakši od ovog. Ispada da se to nije desilo na ljetovanju, oni u četvrtak ne bi ni bili u Srbiji - kaže sagovornik.

.

.

.

.

.

.

(Republika.rs)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.