x

Užasna tragedija u Srbiji: Beba umrla dok je pila mlijeko!

Jednoipogodišnji Stefan N. preminuo je u nedjelju popodne dok je pio mlijeko u porodičnom domu u Sonti kod Apatina, a kako Kurir saznaje, sumnja se da je mališanu pozlilo zbog upale slijepog crijeva.

U trenutku kada je mališanu pozlilo u porodičnom domu u Ulici Marka Oreškovića, pored njega je bila trudna majka Sabrina N.

- Stefan je sjedio pored majke i pio mlijeko iz dječje flašice. Međutim, u jednom momentu se zagrcnuo i počeo da krklja i da se guši. Majka je skočila, pokušala da mu pomogne, ali je bebi mlijeko krenulo na nos i usta - priča izvor iz istrage. On kaže da je ubrzo stigla i Hitna pomoć. 

- Dežurna ekipa je, nažalost, mogla samo da konstatuje smrt mališana, pa je o svemu obaviještena i policija, koja je obavila uviđaj. Tijelo nesrećnog djeteta poslato je u Novi Sad na Institut za sudsku medicinu, gdje će obdukcija pokazati tačan uzrok smrti. Ljekari pretpostavljaju da je ovakav ishod mogao da nastupi i od pucanja slijepog crijeva - objasnio je sagovornik Kurira.

Kako kažu komšije ove porodice, dječakov otac Kristijan N. u momentu tragedije nije bio kod kuće, već u Mađarskoj, gdje radi.

- Riječ je o veoma siromašnoj porodici, koja maltene živi od socijalne pomoći. Kristijan je otputovao u Mađarsku da radi, a Sabrina je s tri sina ostala kući. Mali Stefan je bio najmlađi, miljenik cijele porodice. Njegova braća imaju tri i četiri godine - ispričale su komšije, među kojima je bilo i onih koji su zajedno sa očajnom majkom pokušavali da ožive malog Stefana.

Kako kažu komšije, najpotresniji trenutak bio je kada su ljekari konstatovali smrt mališana.

- Ona je jadnica odmah pala i počela da čupa kosu s glave! Bilo je teško gledati tu scenu, naročito jer je Sabrina ponovo trudna. Sve vrijeme je stajala pored sinčića, jezivo i potresno - dodale su komšije.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

(Kurir)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.