x

Uživajte u BMW X4: Veliki val osvježenja stiže iz Münchena

BMW X4 je također u ovoj priči osvježenja.

Uz dorađeni X3, s kojim dijeli prednji dio i izgled interijera, stražnji kraj je kod ovog modela ono što ga čini posebnijim. X4 sad ima mrežaste bubrege, a u usporedbi s BMW X3, adaptivna LED svjetla s Matrix tehnologijom već su standardna, dok je BMW lasersko svjetlo, koje posebno zahtijeva svjetlost i ima velik domet, također dostupno kao opcija za BMW X4.

Sa ravnim potpuno LED stražnjim svjetlima koja naglašavaju širinu vozila i u trodimenzionalnom dizajnu upečatljivo vire iz karoserije, stražnji dio sada ima još jasniji oblik u reviziji BMW X4, piše portal Automoto.hr.


M sportski paket uključuje mrežasti ‘grill’. Kao i kod BMW X3, M sportski paket uključuje novi 19-inčni aluminijski naplatak Y ‑ Spoke 887M u Midnight Grey Bicoloru s gumama 245/50 R19 kao serijom. Dodatni 20-inčni i 21-inčni kotači dostupni su kao opcija.

Kao i osvježeni BMW X3 i novi BMW X4 usvaja središnju konzolu trenutne BMW serije 4. Samostojeći, središnji upravljački zaslon s funkcijom dodira sada nudi dijagonalu zaslona od 10,25 inča kao standard u svim vozilima. Dostupna je i 12,3-inčna inačica zaslona osjetljivog na dodir. Iskreno, malo nam se toliki ekran ne uklapa u standardnu filozofiju bavarskog interijera.


Značajno poboljšana standardna oprema sada uključuje i sportska sjedala s presvlakama iz nove generacije Sensatec u novom Ray zrnu i s perforiranim površinama sjedala, kao i automatsku klimu s 3-zonskom opcijom. Kako bi se postupak konfiguracije vozila kupcima učinio jasnijim i jednostavnijim, složenost linija opreme i opcionalnih dodataka namjerno je smanjena za 30 posto.

U Njemačkoj će biti dostupno sedam opcija pogona za novi BMW X3 i novi BMW X4, pokrivajući raspon snage od 184 KS do 360 KS.

Osvježene izvedbe u prodajnim salonima možete očekivati već na jesen.


(Radio Sarajevo)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.