x

Uživanje u najboljim filmovima i serijama uz Samsung QLED televizore i HBO GO

U prva četiri mjeseca 2020. godine gledanost televizije u Bosni i Hercegovini porasla je za čak 38 posto. Veliki rast zabilježen je i na svjetskom nivou. Međutim, kao pravi hit među televizijskim gledaocima pokazali su se striming servisi, a jedna od najpopularnijih platformi za strimovanje, koja ima prijevod za sve serije i filmove, je HBO GO.

Kako bi svojim korisnicima omogućila da uživaju u omiljenom sadržaju kada god žele, kompanija Samsung je spremila posebnu pogodnost. Počevši od 1. maja, pa sve do 30. juna, kupci Samsung QLED televizora iz 2019. ili 2020. godine dobijaju priliku da uz HBO GO uživaju u najboljim serijama i filmovima do 12 mjeseci na poklon. 

Uz televizor koji odaberu i vrhunsku Samsung QLED tehnologiju koja boje, tonove i pokrete na ekranu prikazuje na vjerodostojan način, korisnici će moći da uživaju u poznatim HBO serijama poput Zapadnog svijeta, Pravog detektiva ili Igre prijestolja. Visoka rezolucija QLED modela i širok izbor  dimenzija u skladu sa potrebama korisnika, čine gledanje svih vrsta sadržaja pravim uživanjem. 

U zavisnosti od toga koji model televizora odaberu, korisnici dobijaju vaučer za HBO GO uslugu u trajanju od šest, devet ili 12 mjeseci  . Kako bi kupac iskoristio vaučer, potrebno je da registruje svoju kupovinu u roku od 14 dana od datuma izdavanja računa. Nakon aktivacije vaučera, korisniku preostaje da uživa u izboru više od 300 serija i 800 filmova dostupnih na HBO GO servisu. 

Za više informacija posjetite www.samsung.com/hr/offer/hbo-go-promo-bih 

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.