x

spektakl

Uživo s lica mjesta: Hurricane i Đani zapalili Miami plažu u Ulcinju, očekuje se dolazak Jale i Bube i Inasa! (Video)

Ekipa Ekskluziva.ba portala boravi u Ulcinju, gdje nas je ugostilo ljubazno osoblje Hotela Edita, a upravo sada se odvija muzički spektakl na Miami plaži. Naime, u okviru festivala "Balkan Dance" večeras nastupaju Hurricane, Đani, Jala i Buba, te Inas. 


U organizaciji Balkan Dance večeras se održava muzički spektakl godine. Na najljepšoj plaži u Evropi - Miami, u Ulcinju nastupa pet muzičkih zvijezda koji  svojim nastupima, nakon pauze zbog koronavirusa, pokazuju da je vrijedilo čekati na pravu muzičku poslasticu. To su: Jala Brat i Buba Corelli, Huricane, Đani i Inas..


Na sceni su se prvo pojavile djevojke iz grupe Hurricane. Predstavnice Srbije na Evroviziji za ovu godinu su zapalile scenu. Tri prelijepe djevojke Ivana, Ksenija i Sanja su plijenile pažnju i spremile pravu energetsku bombu. 


Nakon njih na scenu je došao kralj narodne muzike Radiša Trajković Đani. Vlasnik mnogih hitova je izazvao pozitivne ovacije i ogromno oduševljenje publike. Zapjevao je svoje brojne pjesme i publiku bacio u trans. 


Dio koncerta u Ulcinju koji još uvijek traje donosimo kroz video i nekoliko fotografija. U ovom momentu publika iščekuje dolazak Jale i Bube na scenu, te Inasa. Detaljniju reportažu i više fotografija sa spektakla donosimo uskoro. 

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

Foto/Video: Ekskluziva.ba

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.