x

Vaillant u Sarajevu svečano otvorio vrata novih poslovnih prostorija! (GALERIJA)

Jučer je u Sarajevu, kompanija Vaillant svečano otvorila vrata novih, moderno dizajniranih i opremljenih poslovnih prostorija, na novoj lokaciji u ulici Bulevar Meše Selimovića 81A.

Sa ukupnom tradicijom poslovanja od 145 godina, te dokazanom kvalitetom svojih proizvoda, kako na svjetskom tako i na evropskom tržištu, Vaillant nastoji održati svoje liderstvo iz oblasti tehnike grijanja. Višedecenijsko prisustvo na bh. tržištu, te sve strožije zakonske regulative i primjena istih, u okviru zakona Bosne i Hercegovine, rezultirali su i otvorenjem tri Vaillant centra, koji su danas i predstavljeni poslovnim partnerima i javnosti, a riječ je o Servisnom centru 24/7, Centru za potrošače i Edukativnom centru.


Direktor kompanije Vaillant za Bosnu i Hercegovinu, Semir Botić, naglasio je kako neprestana i kvalitetna edukacija radnog osoblja, poslovnih partnera i krajnjih korisnika, značajno doprinosi i utiče na rast i razvoj kompanije, kao i cjelokupnog poslovanja i odnosa sa klijentima. Također, istaknuo je ulogu društvene odgovornosti kompanije, koja se ogleda u pokretanju ovih centara:  

„Na našim prostorima su, kroz dugogodišnje poslovanje, uspostavljeni jaki temelji, te je izgrađena emotivna veza, a samim tim i obaveza prema krajnjim korisnicima. Centar za savjetovanje potrošača svojim postojanjem pruža besplatnu uslugu savjetovanja naših korisnika o korištenju sistema grijanja. Mnogo je nedoumica, nepoznavanja trendova, koji često rezultiraju pogrešnom odlukom oko investiranja u sisteme grijanja, hlađenja i ventilacije.

Samouslužni centar 24/7 će još jednom potvrditi naše obećanje kvaliteta servisa, čime zadovoljavamo najstrožije kriterije odnosa između proizvođača i krajnjeg korisnika. Ovim centrom je omogućena dostupnost rezervnih dijelova 24h na dan, za sve naše ovlaštene servisne firme.

Centrom za edukaciju i osposobljavanje mladih i stručnih kadrova ujedno je zadovoljena, ne samo funkcionalna potreba, nego i uloga društvene odgovornosti kompanije Vaillant. Želimo sačuvati kvalitet života svih nas, ali i izgraditi dugoročne vrijednosti koje će koristiti buduće generacije. Želimo osigurati uslove za usavršavanje struke, kada su u pitanju znanja iz oblasti grijanja, hlađenja i svih novih energija.“


U dosadašnjem poslovanju Vaillant u BiH broji blizu 120 ugovornih servisnih firmi, te na ovaj način svim svojim korisnicima omogućava maksimalni komfor i bezbrižnost pri korištenju Vaillantovih sistema grijanja.

Svakako je bitno za napomenuti, da na ovoj adresi, u ulici Bulevar Meše Selimovića 81A, mogu doći svi oni koji žele vidjeti najmodernija tehnološka rješenja, kao i energetski efikasna rješenja koja su zastupljena na trzištu BiH. Vaillantova rješenja mogu zadovoljiti sve zahtjeve korisnika iz oblasti grijanja, hlađenja i ventilacije.

Foto: Mirnes Mašić


KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.