x

Vanja Mijatović preživjela pakao u Solunu: Otišla na odmor, a posljednjeg dana je očajna na ulici zaustavila policajca na motoru!

Odmor na koji je pjevačica Vanja Mijatović nedavno otišla zamalo se pretvorio u horor film.  Naime, ona je nekoliko dana boravila u Solunu, gdje je obilazila znamenitosti, uživala u lijepom vremenu i tamošnjim restoranima, a uveče je u noćnom provodu slušala svog omiljenog grčkog pjevača, inače veliku zvijezdu Nikosa Vertisa.

- Vrijeme je bilo divno, a Vanja je po čitav dan uživala sa prijateljicama. Nekoliko dana boravile su u hotelu, što je bilo sasvim dovoljno da se opuste i odmore. Međutim, kada su posljednjeg dana odlučile da krenu, nastao je haos - priča izvor.


- Spakovale su se, napustile hotel i krenule ka automobilu. Međutim, on nije htio da upali i pjevačica je više sati pokušavala da vidi šta se događa. Kada je shvatila da neće uspjeti, zaustavila je grčkog policajca na motoru i zamolila da im pomogne. On ih je uputio kod majstora koji im je tek nakon nekoliko pokušaja upalio automobil. Tri sata su zakasnile sa polaskom kući - završava naš izvor.


Priču nam je potvrdila i Vanja.

- Istina je da mi se to dogodilo usred Soluna koji inače obožavam. Ipak, taj peh nam nije pokvario odmor.

.

.

.

.

.

.

.

.

(Kurir)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.