x

rusvaj u bijeloj kući

Vanredna situacija u Zadruzi: Aleks i Car demolirali Bijelu kuću, pljuvali se i gađali hranom, obezbjeđenje hitno reagovalo!

Aleksandra Nikolić prišla je Filipu Caru dok je večerao i ponovo počela da ga provocira, nakon čega je došlo do novog okršaja.

Nikolićeva ga je pljunula, a ona su počeli da se gađaju hranom i prave haos, zbog čega je hitno reagovalo obezbjeđenje.

- Sto.o jedi, žvaći, žvaći , žvakaćeš kada budeš izašao odavde - ponavljala je Aleksandra.


- Šta, kaži k..vo? - provocirao je Filip.

- Žvakaćeš, a ti ni ne znaš od koga - rekla je Aleksandra.

- Je l' možeš da me ne provociraš? - upitao ju je Car.


- Prijatno jedi, debela sto.o - vikala je Aleks.

- K..va me nešto smara - vikao je Car.


- Rekla sam ti ko ti je k..va - dobacila je Aleks.

- Hoćeš da ti glavu razbijam? - Filip je počeo da prijeti i da je pljuje.

- M.š tamo debeli - vikala je Nikolićeva.

.

.

.

.

.

.

.Izvor: Telegraf.rs

KOMENTARI
3

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.


Jako sam iznenađena čudesnim iskustvom i čudima dr. Apata koja su se proširila internetom i svijetom. Dok je čudesno pomagao ljudima diljem svijeta da povrate svoje izgubljene ljubavnike, kontaktirala sam ga nakon što sam prošla kroz tolika svjedočanstva različitih ljudi kako im pomaže da vrate bivšeg ljubavnika, rekla sam mu za svog muža koji me ostavio prije otprilike 8 mjeseci, i otišao od kuće sa svime što sam imao, bila sam zbunjena kada mi je rekao da se samo smiješim i budem smirena uvjeravajući me da će sve riješiti u samo 48 sati. Nakon drugog dana nazvao me suprug, bila sam tako šokirana, prekinula sam poziv i nisam mogla vjerovati svojim ušima, stvarno me molio da mu oprostim i obećao mi je, dr alaba je super, možeš doći s njegovim gmailom: [email protected] ili ga možete dobiti putem whatsappa / vibera na ovaj broj +66 81 302 8552, želim ti sve najbolje ne dopusti da ti itko oduzme tvog muškarca bez obzira na sve.. .
HVALA VAM Dr. Apata ŠTO STE OBNOVILI MOJU SREĆU I MOJU OBITELJ. WHATSAPP / NAZOVI (+66 81 302 8552). Bok, ja sam Shira Elijah. Nakon godina provedenih u zajednici zvanoj brak s mojim mužem, on je bio nasilnik i uništio je ljubav koju smo dijelili i ostavio me. Učinila sam sve da ga vratim, ali sve je bilo uzalud, toliko sam ga željela nazad jer sam ga voljela. pa sam prijateljici objasnila svoj problem, a ona mi je predložila da se obratim čarobnjaku koji joj je pomogao da baci čaroliju na koju je zatrudnjela i vratio muža. Nisam imao izbora nego pokušati. Povezao sam se s čarobnjakom po imenu dr. APATA na WhatsAppu i uvjerio me da nema problema i da će sve biti u redu. Rekao mi je sve što sam tražila i iznijela, tako da me urok iznenadio nakon 48 sati, a suprug me nazvao ispričavajući se za sve što je bilo kao golema i neodoljiva radost. Bila sam tako iznenađena, odgovorila sam na poziv i sve što je rekao bilo je da mu je jako žao zbog svega što se dogodilo Želio je da mu se vratim. Također je rekao da me jako voli. Bila sam tako sretna i otišla sam k njemu pa smo ponovno počeli živjeti sretno zajedno. tako da svi koji trebaju pomoć u vezi bilo kakvih problema mogu kontaktirati ovog pravog i vrlo istinskog čarobnjaka na ([email protected]) Možete ga također kontaktirati na Whatsapp ili Viber na (+66 81 302 8552). kontaktirajte ovog velikog čovjeka danas i riješite svoje probleme 100%
Moj bivši muž i ja prekinuli smo prije godinu i dva mjeseca i bila sam u šestom mjesecu trudnoće. Oboje se volimo i to je za mene bio šok i stvarno mi je slomilo srce. Pokušao sam ga nazvati i obje su linije bile isključene. Pokušala sam doći do njega na društvenim mrežama, ali on me uklonio s njih. Pokušala sam doći do njegovih roditelja i rekli su mi da je njihov sin rekao da me ne voli i da me ne želi vidjeti i da ne znaju što nije u redu. Plakala sam i plakala svaki dan jer sam ga jako voljela. Sve dok nisam rodila i beba nije napunila godinu dana, nisam mogla vratiti svoju ljubav. Opet sam bio zbunjen. Ne znam što da radim, a ostala sam i bez posla, a nemam novaca za brigu o bebi. Bila sam jadna u životu pa sam plakala svojoj sestri i ispričala joj svoj problem i rekla da zna za snažnu čaroliju koju je bakao dr. Apata koji joj je pomogao kada nije mogla zatrudnjeti. Kontaktirala sam ga putem e-maila i on je rekao da će mi pomoći i rekao mi je da je žena stavila urok na mog muža i rekao da će mi pomoći da razbijem urok kako bi mi se moj muž vratio zauvijek i da će biti moj. Za mene je bilo veliko iznenađenje da se dogodilo sve što je rekao. Muž mi se odmah vratio i rekao mi da mu oprostim. Puno hvala ovom moćnom i istinskom čaroliju. Molim se da poživi dugo i da više obavlja svoj divan posao. Ako imate problem koji vas muči u životu, obratite se ovom moćnom igraču čarolija! On vam može pomoći. Neće vas iznevjeriti, možete ga dobiti putem gmail adrese: [email protected] ili putem njegovog vibera / whatsappa: (+66 81 302 8552)