x

Varala sam Kemiša ali i druge muškarce: Vesna Zmijanac progovorila o nevjerstvima!

O burnom životu pjevačice Vesne Zmijanac mogao bi se napisati ne jedan nego više romana jer je cijelog vijeka bila boem i neko ko mnogo voli da uživa, a ona je o svemu tome riješila da otvori dušu za Srpski telegraf.

Vesna je prvi put priznala da je istina da je bila nevjerna u kratkom braku sa sadašnjim mužem Zorice Brunclik Miroljubom Aranđelovićem Kemišom, koji je to detaljno opisao u otvorenom pismu prije nekoliko mjeseci.

- Varala sam kad sam u glavi znala da je kraj, kad sam sama sa sobom odlučila da veza u kojoj sam nema perspektivu, ali nisam imala srca da to kažem i obično sam čekala da sami shvate. Da budem iskrena, trudila sam se da ne varam - rekla je Vesna, smijući se od srca.

Prisjećajući se doba najveće slave, Vesna je ispričala da je mogla da bude "trula milionerka" da nije trošila na sve što je poželjela.


- Mogla sam da imam mnogo više da sam bila pametna. U srećna vremena, 100 dana zaredom sam imala po dva koncerta dnevno, pa zamislite koliko sam zarađivala. Trošila sam novac na svašta jer sam bila svega željna, od garderobe preko automobila do kuća. Napravila sam 100 promašaja, ma ne pitajte - iskreno kaže pjevačica, koja priznaje da je njen najveći porok kafana, u kojoj je za noć ostavljala i po 50.000 eura.

- Nisam kockala, ali sam imala problem što sam boem i što sam u kafani ostavljala čitavo bogatstvo, ne smijem ni da kažem koliko je to. Zaradu od cijelog vikenda u Njemačkoj sam znala da ostavim u kafani na putu do Beograda. Desilo se da sam jednosoban stan protraćila za jedno veče. Galantna sam i svakom uličnom muzičaru ostavljam bakšiš svuda u svijetu. Šta ću kad sam takva, i to je nepopravljivo - zaključila je Vesna.

.

.

.

.

.

.

.

.

(Republika.rs)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.