x

izbio neviđeni skandal

Varao je Prijovićku sa komšinicom u stanu dok je radila: Njega je pjevačica momentalno ostavila zbog afere!

Pjevačica Aleksandra Prijović nekada je bila u vezi sa Ljubomirom Perućicom, za kog se spekulisalo da je prevario pjevačicu, te ga je ona nakon toga ostavila.

O prevari koju je doživjela Aleksandra Prijović, pisali su tada svi mediji i pjevačica je, navodno, stavila tačku na dvogodišnju vezu sa kolegom Ljubom Perućicom.

Podsjetimo, prije nego što je postala supruga Filipa Živojinovića, Aleksandra Prijović bila je dvije godine u vezi sa svojim kolegom Ljubom Perućicom.


Iako je tada u javnost iznijela da su se rastali sporazumno i bez teških riječi, iza ovog raskida krio se veliki skandal.

- Dvije godine smo Ljuba i ja bili zajedno i sada smo se dogovorili da se raziđemo bez teških riječi - rekla je ona tada za Alo međutim, u javnosti se ubrzo pričalo samo o njihovom raskidu.


I dok su Ljubini prijatelji u početku tvrdili da su do raskida dovele poruke koje je Aleksandra dobijala od drugog muškarca, ispostavilo se da je istina nešto drugačija i da je prevarena zapravo Aleksandra Prijović.


Kako su domaći mediji tada pisali, Ljuba je njena česta odsustva koristio, kako bi je u njenom stanu varao sa komšinicom, a Aleksandra je istinu saznala, kada je u njegovom telefonu pronašla poruke, koje su joj slomile srce.

.

.

.

.

Izvor: Republika.rs

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.