x

oplela

Varao je ženu i dok je bio u braku! Jelena Krunić tvrdi da reper laže: Znam da su imali odnose!

Među brojnim učesnicima "Zadruge" koji su diskvalifikovani iz takmičenja je i Jelena Krunić, koja je prokomentarisala "koleginicu po izbacivanju" Taru Simov, ali ispričala i neke do sada nepoznate detalje.

Jelena je istakla da nema loše mišljenje o Tari, budući da je potpuno razumije.

"Tara Simov je jedno dijete. Zaista mislim da je lojalan prijatelj. Svako ima mane i vrline. Jako je posesivan prijatelj, kao i djevojka. Vjeruje svakom, jako je impulsivna i burno reaguje. Mislim da je spremna da uradi sve, ona je ženski ovan, šta naumi to i dobije, ali ne preko mrtvih. Nemam ja loše mišljenje o njoj, žao mi je što je diskvalifkovana. Znam kako je biti diskvalifikovan i kako je pući bukvalno", ispričala je u lajv uključenju na Instagramu.


Kada je u pitanju nova učesnica "Zadruge", Jelena Batos, takođe je bila direktna.

"Jelena je meni jako zanimljiva i mislim, ne mislim već znam, da su imali nešto i dok je bio u braku. Ona je jedan ozbiljan rijaliti igrač. Cijela laž je da su se oni zadnji put vidjeli prije ne znam ni ja koliko godina. Druže, oni su imali odnose dok je on još bio u braku! Ne pravite se ludi, bre", rekla je kroz smijeh Jelena Krunić.

Njeni pratioci su ovo shvatili kao komentar na odnos Jelene Batos i Nenada Aleksića Ša, iako nije izgovorila njegovo ime. 

.

.

.

.

.

.

.

Izvor: Mondo.rs

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.